Akné a tráviace ťažkosti

sasanka111

odpisala som ti na teme o velkych vyrazkach alebo si pozri stranku alternamedica a tam mas odpovede na vsetky tvoje otazky ohladne vysetrenia u dr. albertovej

senanka

Prosím vás, viete niekto, koľko asi trvá vyšetrenie u Dr. Ľuby Albertovej? Počula som, že aj niekoľko hodín. Tiež by ma zaujímalo, či je to bolestivé a či sa dá objednať aj cez víkend.

simka111

Zalezi od toho v akom stave to je ak ti byva velmi zle od zaludka a velmi casto taprehana tak treba ist k lekarovi..ale ak je to len obcas,napr.ak jes co by si nemala tak treba upravit stravu..(mne je tiez velmi tazko ak jem co nemam,posledny krat som jedla trepanky s bryndzou na veceru a dopadlo to tak ze ma 12 hodin bolel v kuse zaludook,myslela som ze sa od bolesti zblazdnim... skoro som uz isla na pohotovost ale nakoniec to preslo)a od vtedy si davam pozor co jem,nemozem ani kapustu,papriku vo vačšom mnozstve,kukuricu,hrach hrusky a vsetko od coho ma nafukuje..

Ale myslim ze by si mala jest:
-vlocky,jablka-maju vlaknini
-bylinkove caje-materina duska,rumancek
-jogurty s probiot. kulturou
a velmi dobre je pit stavu s aloe vera...

simka111

Ja si myslim ze to s tim moze suvisiet..pretoze travenie ma vela spolocneho s tim ... vsetko co sa tam kvasi a hnije sa prejavuje na pokozke,samozrejme nie u kazdeho