"svietiace" oci

Príspevok v téme: "svietiace" oci
svetlooka

viem ze je to hlupost, a je to trapne ze ma to "trapi", ale chcem sa spytat ze co si myslite o "svietiacich" ociach? (neviem ako inak ich mam nazvat)

lebo tie moje su takej dost svetlej farby, netvoria ani ziadnu konkretnu jednu farbu, niekedy su smaragdovej farby (nie uplne takej sytej samozrejme), hlavne ked som na slnku a k tomu este ta mala zrenicka..pride mi to cudne, vzdy som chcela mat tmave oci, tmavo hnede, mne to pride take divne..pacia sa vam take oci?

kupsi

kup si farebne duhovky-sosovky ak mas dioptrie tak su farebne aj dioptricke aj bez.
su aj na rocne, aj dvojrocne pouzitie ta vyjdu 20 eu a svetle oci prekryjes velmi lahko. na vyber mas vela moznosti aj cierne aj odtiene hnedej az po najtmavsiu

jajka001_

na farbe nezalezi, ale take meniace sa oci, to sa mi páči :) ak nie si spokojna, kup tie take tie farebne sosovky.

:)))

Každý chce len to, čo nemá. Ja mam tmavo hnedé. Vždy som chcela modré oči, ale keďže mi každý druhý človek povie, že krajšie oči ako tie moje ešte nevidel, tak som spokojná :)

ddatelinka

myslíš ako sibírsky husky?
to či sú oči pekné, vôbec nezávisí od ich farby, ale od toho, čo z nich vyžaruje. a "to" sa nachádza niekde hlbšie ako v samotnej dúhovke.