Lindynette 20 ..stalo sa vam uz nieco take?

Príspevok v téme: Lindynette 20 ..stalo sa vam uz nieco take?
kiara29

Ahojte prosim o pomoc.pouzivam antikon.doteraz cilest a teraz prvy mesiac lindynette 20.uzila som 1.tabletku v 1.den menstruac.po asi 3-4 dnoch som mala s partnerom sex.noneviem ci je to tabletkami,alebo dufam ze nie niecim inym.citala som ze tie zeny ktore pouzivaju lindinette 20 maju dost neziaducich ucinkov.mam pomaly kazdy den bolesti hlavy,som niekedy unavena,a mam vacsie prsia.dufam ze niesom v tom :/ prosim poradte napiste skusenosti s lindynette 20.dakujem pekny dnik

beri

ja som uzivala tuto hak dva roky a nikdy viac - depresie, zachvaty zlosti hlavne pred menzesom, nechut na sex, zahmlievanie v ociach. teraz neberiem ziadnu hak, aby sa mi precistil organizmus a je to ok.

Luliana

Mne sa tiez kusok zvacsili prsia po Lindynette20... ale zato som absolutne stratila chut na sex... ine problemy som s nou nemala... teraz som presla na Yaz... dufam ze to bude lepsie

lioness_01

podľa mňa si začala zle užívať...

ak si užívala Cilest a prechádzala si na Lindynette, mala si užiť prvú tabletku normálne po 7 dňovej pauze... inak Lindynette je dosť od veci antikoncepcia, keď už tabletky tak dačo modernejšie