Chcem žiť normalne...

Príspevok v téme: Chcem žiť normalne...
jaaanka

Mám 20 rokov a od svojich 18 rokoch som trpela anorexoiu a nasledne bulímiou.Zacala som sa liecit,po dvoch mesiacoch som po psychyckej stranke OK,ale bohužial moj organizmus nie.V 15 som prekonala infekcnu mononukleozu a pred mesiacom ma operovali na silne hemoroidy,ktore este nie su docela v poriadku.Mojim najvacsim problemom je travenie,,,moje organy asi nasledkom bulimie nie su OK,crevam sa nechce travit a moje brusko je cele ubolene.Problem mám pri vyprazdnovani pretoze je sprevadzane silnoou krcovitou bolestou.Hnacky nemam,vzdy na zaciatku mám len tvrde bobky male a potom pride krasna stolica.Unavu nepocitujem a stolicu mam kazdy druhy den vzdy v poobednych hodinach.Ale krce stale pretrvavaju.Bola som u doktora,robil mi krvne vysledky,ziszili mi helikobaktera,teraz cakam na pecenove testy a krvny obraz.Doktor dava vinu bulimii a tvrdi,ze spravnymi tabletkami a hlavne mojou volou to vsetko pojde....myslite ,ze sa mozem svojej chyby v minulosti konecne zbavit....?

lost

Urcite ano, ale hlavne sa nevzdavaj, aj ked to bude beh na dlhe trate..
Myslim, ze tvoj doktor ma pravdu, hlavne tvojou volou pojde vsetko.. tak ako chces.. ale musis chciet a musis bojovat, a nemusi to byt jednoduche, boj nikdy nie je bezbolestny a ani jednoduchy, preto je to "boj"... tak drzim palce, a nevzdavaj to :)