Ahojte uz od pondelka teda 6ty den mam nadchu,a posledne tri dni som zacala mat zalahnute v usiach.. Je to strasne neprijemne, stale si fukam nos a nic, nepomaha... pijem milion cajov davam si same vitaminy, potim sa.. a nechce mi to odist. Nemate niekto dobru radu, aspon aby som v tych usiach nemala zalahnute? Dakujem velmi pekne
Nadcha a zalahnutie v usiach, co s tym?
Fredunko123 neboj sa ti ničoho je to normál mal som to aj ja prvé 4 dni jedno potom oby dve išiel som o 2 týždne doktorový lebo to stale neprecádzalo a zistil že mám zapaľ pľuc a nemal som zápal ucha ani dutin ale mal som pripchaté uši s nádchy choj k svojmu doktorový da ti niake tie lieky , kvapky do ucha alebo nosa a do 2 - 5 dni ti to prejde ako mne mne tak do 2 - 3 dní
Dobrý deň raz som bol vonku bolo dosť chladno a začalo ma trosku bolet práve ucho ale mal som nádchu prišiel som domov a rodičia mi zarobili FLEKTOR prešlo to tak som išiel spat a cez noc mi zaľahli oby dve potom to ani nebolelo iba mám zalahnute neviem či je to s natchy tak sa len chcem spýtať či ste sa niekto stretol s niečim podobným :) dakujem ....
Ehm Sorry ale vy nemáte tam lekárov? Ako napr. UNK ?
Odporucam pouzivat NAC a serrapaptazu, co odhlienuju a oreganovy olej, co aj potlaca rozne infekcie, co zahlienenie sposobia alebo vedia zit z hlienov a tak to donekonecna predlzovat.
často sa ako chrípka prejavujú aj iné choroby,za tým zaľahnutím sa môže skrývať patogén,ktorý na uvádzané lieky nereaguje,skús napr.výplachy koloidným striebrom
Dobry deň bol som raz tyžden doma bo som mal chripku hned na tu chripku mi zaliahlo v uchu v lavom asi tak po 3 dni aj v druhom bol som u ušneho mi predpisal kvapky do nosa nasivin aj tabletky aerinaze ale do dnes mi to neprechadza zaliahnute už mam 11 den idem sa z toho zblaznit nepočujem nič ani tu osobu čo vedla mna sedi rozprava a nič nerozumiem mu/jej/ bol by som rad keby ste mi poradili dakujem velmi pekne
caj s medom a citronom. a stale a vela.
Cawte ludia,
No to čo nádchu celkovo vylieči nepoznám, ale chvílkovú úlavu vám to prinesie.
Pritlačte s jazykom o hornú časť ústnej dutiny alebo teda o ďasná, aspon na 20 sekúnd. Tlačíte vlastne na dutiny, ktoré sa potom uvolnia. Mne to pomáha a je to ihneď. :)
ked som takto prechladnuta, tak si davam caj s citronom a medom. tiez jem vela cibule. vzdy mi to prejde. drzim palce.