Nadcha a zalahnutie v usiach, co s tym?

Príspevok v téme: Nadcha a zalahnutie v usiach, co s tym?
misheliiik

Ahojte uz od pondelka teda 6ty den mam nadchu,a posledne tri dni som zacala mat zalahnute v usiach.. Je to strasne neprijemne, stale si fukam nos a nic, nepomaha... pijem milion cajov davam si same vitaminy, potim sa.. a nechce mi to odist. Nemate niekto dobru radu, aspon aby som v tych usiach nemala zalahnute? Dakujem velmi pekne

Ramaradicek

Fredunko123 neboj sa ti ničoho je to normál mal som to aj ja prvé 4 dni jedno potom oby dve išiel som o 2 týždne doktorový lebo to stale neprecádzalo a zistil že mám zapaľ pľuc a nemal som zápal ucha ani dutin ale mal som pripchaté uši s nádchy choj k svojmu doktorový da ti niake tie lieky , kvapky do ucha alebo nosa a do 2 - 5 dni ti to prejde ako mne mne tak do 2 - 3 dní

Fredunko123

Dobrý deň raz som bol vonku bolo dosť chladno a začalo ma trosku bolet práve ucho ale mal som nádchu prišiel som domov a rodičia mi zarobili FLEKTOR prešlo to tak som išiel spat a cez noc mi zaľahli oby dve potom to ani nebolelo iba mám zalahnute neviem či je to s natchy tak sa len chcem spýtať či ste sa niekto stretol s niečim podobným :) dakujem ....

RNG

Odporucam pouzivat NAC a serrapaptazu, co odhlienuju a oreganovy olej, co aj potlaca rozne infekcie, co zahlienenie sposobia alebo vedia zit z hlienov a tak to donekonecna predlzovat.

mascha

často sa ako chrípka prejavujú aj iné choroby,za tým zaľahnutím sa môže skrývať patogén,ktorý na uvádzané lieky nereaguje,skús napr.výplachy koloidným striebrom

rado_123

Dobry deň bol som raz tyžden doma bo som mal chripku hned na tu chripku mi zaliahlo v uchu v lavom asi tak po 3 dni aj v druhom bol som u ušneho mi predpisal kvapky do nosa nasivin aj tabletky aerinaze ale do dnes mi to neprechadza zaliahnute už mam 11 den idem sa z toho zblaznit nepočujem nič ani tu osobu čo vedla mna sedi rozprava a nič nerozumiem mu/jej/ bol by som rad keby ste mi poradili dakujem velmi pekne

helloGuy

Cawte ludia,

No to čo nádchu celkovo vylieči nepoznám, ale chvílkovú úlavu vám to prinesie.
Pritlačte s jazykom o hornú časť ústnej dutiny alebo teda o ďasná, aspon na 20 sekúnd. Tlačíte vlastne na dutiny, ktoré sa potom uvolnia. Mne to pomáha a je to ihneď. :)

maricenka

ked som takto prechladnuta, tak si davam caj s citronom a medom. tiez jem vela cibule. vzdy mi to prejde. drzim palce.

lenočka

dobry den možete mi nie kto poradiť ja mam teraz nadtku mam mat zalahnute v ucho čo je na dobre isť na učne doktorke nech mi to vyšisty to ucho či ako je to možne ach jaj som fukala balon a nejde to , može mi nie kto poradiť dakujem vam velmi pekne