Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zabudnut?

Príspevok v téme: zabudnut?
holie

pekny den,stale mi vrta v hlave ci tento vztah ma buducnost.odkedy mi zomrela mamina,tak sa to so mnou taha.pred 5 rokmi som sa dala dokopy s jednym super chalanom,ale v tom obdobi sa u mna zacala anorexia,schudla som na 38 a dali ma na psychiatriu,kde som bola skoro pol roka,chodil tam za mnou,podporoval ma kazdy den,volal mi a vsetko.ked som sa vratila naspat tak to bolo ok,ale stale som bola naladova,kvoli jedlu,vahe atd.dozvedela som sa ze mal inu ked sme spolu zacali chodit,tvrdil ze mal vtedy pocit ako keby som zila len sama pre seba a ze to bolo len raz.bol to sok,chcela som zomriet atd.potom som mu odpustila,ale stale sme sa len hadali,rozisiel sa so mnou,ja som odisla do anglicka,bola tam s jednym chalanom,on mal tu priatelku,ked som prisla domov,tak sa s nou rozisiel ze nech to skusime este raz.bola som stastna,ale tie vykyvy nalady tu boli stale,same paranoje,nervy.potom ma hospitalizovali s maniodepresiou,on mal pred statnicami a jednoducho ma v tom nechal,ale ani sa mu necudujem,nevedel ako sa ma spravat ku mne,lekari ma po mesiaci prepustili,no prisla som domov a on o mna nemal zaujem,zacal si uzivat leto atd,velmi ma to bolelo,ale ked som sa dozvedela ze mal flirt,tak sa nieco vo mne zlomilo a povedala som si ze no dost.zabudnem na neho.islo to super,bola som vela s kamaratkami,mala som zopar flirtov,ale niako som chodit s nikym nechcela.a teraz sa mi ex zacal ozyvat,nedokazala som mu povedat nie,ale niekde ma to trapi ze mi ublizil a ja nemam v sebe tolko povedat ze nie,lebo ho velmi lubim.povedal mi ze ide do tohoto vztahu s tym ze uz sa nikdy tie moje stavy nevratia.povedal mi ze teraz je to fajn,sme spolu dost casto,citim ze ma ma rad inak by so mnou nebol,nie?alebo vy si co myslite,poradte mi,ci tento vztah ma buducnost,ci nie?kamarati to uz neriesia ani rodina,ze sme v tom dvaja.

jajka001_

naco zas dalsia tema?
ja si myslim ze ma s tebou velmi vela trpezlivosti, ak by ta nelubil a nemal dobre srdce tak s tebou nie je. snaz sa, ber lieky, nepi. mas sancu na vztah s clovekom ktory ta ma naozaj rad tak si to nepokaz.