S priateľom sme spolu 4 mesiace, na začiatku vzťahu nám bolo ako tak dobre. Boli tam aj hádky ale som si vravela že je to normálne a prejde to veď povahy si musia na seba zvyknuť. Dlhší čas sme sa stále len hádali preto priateľ vzťah ukončil. Po dvoch dňoch sa mi ozval a dali sme sa naspäť dokopy, ale zase to bolo to isté a navyše mi zakázal môj štýl obliekania, vraj si ľudia pomyslia že som prostitútka( vedel že vyzývavý štýl obliekania je proste moje!), začala som to rešpektovať pretože ho milujem. Potom sa zoznámil s mojou naj kamoškou boli a aj sú fajn kamoši..myslím..po nejakej dobe sme sa zase rozišli a dali dokopy takto sa to opakovalo asi 6-krát..keď sme boli opäť vo vzťahu tak mi povedal že ma neľúbi len že ma má rád ale že jemu to stačí, bolelo ma to preto som si pred ním dávala pozor na všetko čo pred ním poviem a urobím skrátka neverila som mu, asi po dvoch mesiacoch chcel priateľ pohlavný styk nemohla som pretože som mala v hlave jediné: ,,NEĽÚBIM ŤA JA ŤA MÁM LEN RÁD" , aj keď som to chcela aj ja nedala som mu to najavo a zakryla som to tým že sa bojím ( som ešte panna preto ten strach) netlačil na mňa. Potom sme sa opäť rozišli (cez telefón, iba mi zavolal a povedal mi že je medzi nami koniec)a on sa chodil sťažovať mojej naj kamoške hovoril jej že ho to mrzí ako to s nami dopadlo atď. Predomnou hral veľkého chlapa že mu je to jedno, ja som plakávala a trápila sa pretože som prišla o lásku do ktorej som vkladala veľké nádeje. Po mesiaci sme sa dali opäť dokopy a sme spolu do dnes...všetko by bolo ok keby tam nebol zas iný problém a tým je sex. Priateľovi sa nechce postaviť penis, kým sme spolu predtým boli bol nadržaný skoro stále ale teraz keď to chcem aj ja tak vôbec. Skúšala som ho chytiť za penis ale vraj je mu to trápne, kúpili sme si dokonca kvapky na zvýšenie sexuálnej chuti a nič on nevie vzrušiť mňa a ja jeho...sme s toho zúfalý a nechcem o neho prísť keď je nám už konečne dobre. Neviem čo si mám o tom myslieť viem podľa neho ho nepriťahujem ako žena...ale neviem prečo je potom so mnou vo vzťahu a keď sme boli rozídení tak vyhľadával moju spoločnosť všade kde sa dalo, otravoval moju naj kamošku aby mu o mne zisťovala všetko...som s tohto všetkého zúfala preto sa obraciam na tých z vás ktorý možno mali taký istý alebo podobný problém ako ja. Ako mám zistiť či mu na mne záleží?? Ako sa máme navzájom vzrušiť?? Pomaly ale isto spejeme k rozchodu a to ja nechcem prosím poraďte mi...budem rada ak napíšete aj svoj názor k nášmu vzťahu
pomozte mi prosim
xyxyz mam 19 rokov, ano mas pravdu ze sme spolu len 4 mesiace ale pozname sa 8 rokov a boli sme fajn kamosi takze vec pubertiakov by to bola vtedy keby som ho poznala skutocne len 4 mesiace...dakujem za tvojuu radu ale on sa uraza na to ked mu nepoviem ako ho lubim on asi sam nevie co chce.....sweater presne som si vedoma ze to s nim nema ziadny zmysel a nespeje to k nicomu, predtym to s nim bolo hotove peklo pretoze myslel len na seba ale teraz by bolo vsetko fajn nebyt toho ze nam to nevychadza v posteli
Ja uplne chapem ze ti usudok zatienuju city, ked je clovek zamilovany uvazuje inak ako zatriezva, skus sa nad tym vztahom zamysliet racionalne, aky a ci ma vyznam, kam spejete...
ja sice neviem ako ti pomoct ale poradim ti jedno...ste spolu 4 mesiace a uz sa tu az prilis casto spomina laska...predpokladam ze mas asi tak 16 rokov...proste hovorit o laske po 4 mesiacoch je vec pubertiakov...takze moja rada znie: zadrz a spomal..mozno to ho tak odradzuje..vela chlapov sa zlakne ked sa zacne hovorit o laske..vo vasom pripade je na to este prilis skoro