ahojte:)mam 25 rokov,pred 6 rokmi mi zomrela mama a odvtedy sa to so mnou vlecie.5rokov mam priatela,ale boli obdobia ked sme neboli spolu aj dva mesiace,ja som mala ineho,on inu.a potom som odisla do anglicka aby som zabudla na neho.potom sme sa opat dali dokopy a ja som sa vratila.v aprili ma hospitalizovali s maniodepresiou,on mal statnice a jednoducho prerusil kontakt so mnou.ked som sa vratila velmi som chcela aby to bolo opat ok a aby sme boli spolu,no on nechcel.snazila som sa,robila vsetko pre to,no on bol neprijemny velmi,velmi som sa podla mna ponizovala,aspon mi to kazdy hovoril a aj to aby som na neho zabudla,bola som s jednym kamaratom,ktory mal priatelku,ale bola som len jeho niake spestrenie v sexe podla mna,potom som sa dozvedela ze spal ten moj ex s jednou kockou a vtedy sa to vo mne zlomilo,pomaly ale iste som na neho zabudala,bola som vela s kamaratkami,chodila som na kazdu party,chodila som cvicit a tak.zariadila som si svoj zivot bez neho.priplietol sa mi do cesty jeden chalan,velmi ma k nemu nieco tahalo,niako sme sa mali k sebe ,ale chodit som s nikym rozhodne nechcela.na jednej party sme sa aj zblizili.po par tyzdnoch prisiel iny,ale to bolo len vela alkoholu a slo len o jedno.tak a teraz sa vratim k ex.zacal sa mi ozyvat,chce sa stretavat a viem ze ho stale lubim,ale bojim sa aby ma zase nenechal,ked sa jemu zachce.citim sa hrozne,neviem co mam ocakavat.on tvrdi ze je to teraz takto fajn,nehadame sa ,mame taky volnejsi vztah.ale bojim sa,bojim sa ze co sa bude diat.on sa boji ze sa moja maniodepresia vrati a zevraj som vteddy ako nepricetna.ale beriem lieky a myslim si ze je to ok.tak mi dajte radu co s tym vztahom,ma to este sancu,ked sme boli obaja taky rozblazneni,mali inych a vsetko o sebe vieme.ma to buducnost,ci sa mam na to vykaslat?
Ex sa ozval
Ja to taký citovo nevyspelý chlapček. Asi. Pretože mne sa skôr zdá, že sa bojí tvojej choroby . Asi by nezvládal život vedľa teba. On chce mať voľný a pohodový život a aby si ty bola jeho súčasťou..avšak všetko v pohode..bez problémov. Takže ak ho miluješ, tak musíš začať od seba..musíš sa zmeniť a s tou chorobou niečo robiť..mániodepresia je ťažká diagnoza a on má strach z vážneho vzťahu s tebou. Na druhej strane aj ked budete spolu, tak neviem či prelúsknete obidvaja tých predošlých partnerov. Ale skúsiť treba, ale veľké ilúzie do vzťahu nevkladaj, aby si nebola veľmi sklamaná ..veľa šťastia.
suhlasim s jajkou, za skusku nic nedas... aj ked sa hovori, ze sa nema 2x vstupovat do tej istej rieky, tu by som to tak nebrala, mozno dospel a zmenil sa...
prave preto, ze sa tak dobre poznate, ze ste vybureni a obaja viete co chcete, viete na com ste u toho druheho, by som tomu este dala sancu. ak sa poznate tak dlho a tolko ste toho preskakali a stale vas k sebe nieco taha, tak tam asi nieco bude medzi vami, co stoji za to.