dneska mi vytrhli po dvojmesačnych pokusoch uzavriet stoličku bez nervu. trhanie dost bolelo ale bolo to asi tym že ma ten zub pobolieval pred trhanim..chcem sa len spytat je normalne ze citim vedlajsi zub? nie že boli ale taky zvlaštny pocit je to
vytrhnutie stoličky
dakujem:) som rad ze su tu ludia ktory radi poradia
dnes si umyvaj zuby bez pasty len kefkou, a minimalne alebo vobec nevyplachuj.
od zajtra len mierne vyplachovanie, nech ten koagul (zrazeninu v lozku) odtial nevyplavis, potom uz dodrzuj samozrejme normalnu hygienu. za par dni ani nebudes vediet, ze ti chyba...
hej hej som to ja:/ strašne ma to hneva ze dva mesiace som sa s tym zubom trapil a nič s toho tak či tak musel von:( ale kazdopadne ako je to teraz s cistenim zubov? mozem si ich cistit aj ked tam teraz mam dieru???
vlado ty si sem uz dlhsie pisal ohladom tohto zuba vsak? no mrzi ma, ze ti to takto dopadlo, ale zrejme uz nebolo na vyber...
kazdopadne ak ti ho tahali dnes, tak samozrejme, ze niake divne pocity asi mat budes, obzvlast ak bol na zube nalez, urcite ta bude aj "ominat" trosku lozko zuba, kazdopadne ak chces supni si jeden ibuprofen a dobre sa vyspi, dodrziavaj pokyny lekara a do troch dni to urcite prejde. ak by aj potom pretrvavali niake bolesti chod na kontrolu ;)