Ahojte.
Prosím Vás, tí čo ste boli niekedy v Amst. ako ste tam išli? my s kamoškami chceme ísť lietadlom. ale čo som pozerala, tak Ryanair taký let neponúka a napr.Studentagency letenky su niektoré do Amst až za 2000€??!! kks, ako toto nechápem, ved aj do Lodýna je to za pár šupiek.. no ale ak ste teda niekto tam niekedy leteli, pls, cez akú spoločnosť? a za koľko? lebo aj 80€ sa mi zdá veľa.
Amsterdam
iiiha, lost, ty si aký dobrý :)
ved to, zadám, že najlacnejšie letenky a pri tých cenách mi idú oči vypadnúť :D ale ako to sme sa len tak teoreticky bavili s kamoškami,že by sme tam skočili, okt-nov., i sme si mysleli, že teraz pred Vianocami budú asi drahé..tak to možno skúsime radšej na jar-leto, aj kvoli počasiu :D
no práveže sme chceli len taký predlženy vik spraviť.. sme všetky zamestnané a nemôžeme si dovoliť moc dovči mínať, bo napr.ja osobne chcem toho teraz veľa precestovať, také predlžene vik, len škoda,že nemám 40 dní dovolenky :))
vlakom som nepozerala..
ale aj tak ďakujem, ja som chcela len pozisťovať, či tam niekto bol a ako tam cestoval..
a to tak nie je len v Simpsonovcoch, ale aj normálne myslím :D
daj si do google.sk ze "letenky" a tam budes mat tri stranky (aby som zbytocne nelinkoval 3x), alebo aj viac portalov, ktore hladaju zo stoviek leteckych spolocnosti a ukazu najlacnejsie, dost zalezi na dni, napr pondelok bude asi drahy, lebo ludia chodia do prace, mozno aj ivkend, skus utorky, alebo tak nejak :) . moj odhad je ze sa to dostane pod 100 eur napriklad, za cestu len tam, mozno aj pod 80..
70eur vs 80eur - bus vs lietadlo..
no co ja viem, co ti chuti viac :)
ak je bus pohodlny na tak viac hodinovu cestu, tak preco nie, ale letom je to pod 2 hodony tusim, ci tak nejak?
busom aspon uvidis nieco z krajiny, ak ta take zaujima..
v lietadle jedine vysku :) (zalezi kedy cez den letis)
vlakom to kolko vyjde ?
a cim skor to nakupis tym lacnejsie, aspon podla toho co som pocul, ALEBO, udaje niekedy su lacne letenky aj uplne tesne prd odletom, ak nie je let plny - ale to som pocul len v Simpsonovcoch, tak neviem ci je to aj v realite tak :D
som sa teraz kukol da sa to spiatocne do bruselu za 10 EUr na ryanair
ja ked som tam bol tak som letel cez Brusel.....
jj, zdá sa nám to dosť, no tak to radšej pôjdeme asi busom, to vyjde okolo 70€.. zase taká diaľka to nie je..
80 eur sa ti zdá veľa???? tak to choďte stopom. najlacnejšie to máš českými aerolinkami, aj to ťa vyjde na cca 300 €.
nízkonákladovky lietajú tam, kde je to výhodné a kde majú koho prepravovať.