nemate niekto nejake skusenosti s tymto make upom? uvazujem ze si ho kupim ale neviem vobec aky je
Rimmel match perfection - skúsenosti
no ja mam problematicku plet, ale mne uplne splynie s pletou, vobec mi nevidno ziadne vyrazky a tak, po naneseni si ho este prepudrujem a maximalne cez den 2-3 krat potom znovu prepudrujem.. ale co ma prekvapilo, ze vydrzi velmi dlho, teda u mna az do vecera :)
Je naozaj taky dobry??? A chcem sa opytat ci pekne splynie s pletou alebo je ho velmi vidiet,a ci je vhodny aj na problematicku plet .dakujem :D
ale myslim si ze tento makeup ti pomoze :) aspon mne pomohol tiez mam take cievky ale aj zacervenanie a tak.. no proste hruza, tiez som bleda takze tie flaky po tvari niesu moc pritazlive.. ale mne to prekryl tak snad aj tebe pomoze :)
ja neviem mozno rozsirene cievky alebo co. vazne netusim to by som tiez rada vedela. ale som aj chudokrvna takze som dost bleda a preto su este vyraznejsie.
skus pouzit aj korektor zeleny a myslim ze to bude ok, ja mam tiez take zacervenane licka, ale mne to prekryje :) taze si myslim ze je to v pohode, ale ja nepouzivam nato ani korektor zeleny, iba ked na nejake vyrazky zacervenane :) .. a ak sa smiem spytat od coho mas cervene lica? :D
to vazne? :) a kryje dobre? lebo mam cervene lica a potrebujem ich nejak maskovat :D
je super :)