nemate niekto nejake skusenosti s tymto make upom? uvazujem ze si ho kupim ale neviem vobec aky je
Rimmel match perfection - skúsenosti
mam suchu plet a je to najlepsi make up aky som kedy mala. krasne sa prisposobi farbe pleti, neposobi ako maska a nevysusuje.
je tu niekto kto ma ešte nejake skusenosti s týmto mejkapom???
púder je fajn, ale makeup je najhorší aký som kedy mala...je moc tekutý, neprekrýva..a tie odtiene sa mi zdajú nejaké oranžové...ale treba skúsiť...niekomu sadne, niekomu nie...
Pre mna je velmi super :) som spokojna, aj puder mam od nich
Make up je sice viac tekuty ale preto je dobry, nevyzeram tak neprirodzene ako maska nejaka ale tak prilnie k pleti..
ani mne nie, lesknen sa, z jednej casti tvare zmizne, na druhej to este mam, co neviem ako je mozne, odtiene su do oranzova a najbledsi vobec nieje bledy .Cele zle.
tiež mi nevyhovuje,veľmi tekutý,pleť sa po ňom leskne,zatial najlepší bol od max factor
ja mam ho mam tiež, ale nie som s ním veľmi spokojná, pretože vôbec neprekrýva nedokonalosti, spleťou mi tiež moc nesplynie a je na môj vkus veľmi tekutý:D :D
púder som si kúpila asi pred týždňom a je veľmi dobrý...mám odtieň Ivory, pretože všetky ostatné sa mi zdajú tmavé...som jedna z tých, ktoré majú odjakživa problém trafiť sa do toho správneho odtieňa...make-up mi moc nevyhovuje, vysušuje mi pleť, tak používam maybeline dream satin liquid (ten mi zatiaľ sedí najviac zo všetkých - prekrýva nedokonalosti, nevysušuje mi nos a nevyzerá to tak, ako by som toho mala na ksichte 2 kilá) :-)
puder od nich nemam, ja pouzivam iny puder
A puder tiez splynie s pletou?????