Zdrawiiim....zeny vraj maju rady ,ked im my muzi pri milovani sepoceme krasne slovicka tisko do uska.....newiem wsak co presne by som mal priatelke hovorit??? Poradte nejake skvosti, ktore pouzivate vy ....hlavne vy zienky mile....!!! dakujeeeeem!!!
Krasne a nezne slovicka do uska... PORADTE!!!
popripade by muza este potesilo:" urobila som sa najmenej sto krat; to bol najkrajsi sex; neviem ci sa do mna vmestis; aky si velky;este este este;neprestavaj;mozem sa schulit pri tebe do klbka?
nemusis len pri sexe, ale mozu byt aj veci ako napr. : milujem tvoj usmev, alebo: chcem ta urobit stastnou, si moj svet/vsetko/slnko... improvizuj, porozmyslaj co k nej citis, co na nej milujes, a povedz jej to takymto sposobom :-) zenu potesi, ak ma muz na nej rad nejake malickosti
sin,suhlasim s tebou.V tedy je to ozaj pekne
arriela ja napriklad by som chcel pocut: Dost! Uz staci, nevladzem. A ja este pridam a uplne ju znicim :))) Potom mi je vdacna :P
no a ked uz tu mame tuto temu..co by v takychto chvilach chceli pocut muzi????
Co ja viem......!!! Treba skusat.
Podla mna uplne bude stacit ak sa naucis rozpravat ako clovek. (preklad pre Teba: woe howor normaalne, a nepis skvosti, bo neisy coool, xi!)
hlavne jej hovor ako ta pritahuje...aka je krasna zeny to potrebuju pocut...tiez jej mozes poveddat ako by si si to s nou rozdal...to ma vie tiez potesit ..
No ja neviem...skus je rozpravat do uska ako velmi ju milujes ako ti na nej zalezi,ake ma krasne telo...