chcela som sa spytat ci to je pravda.mam 163 cm a nechcem uz narast.paci sa mi ked su zeny nizke je to podla mna krajsie.kebyze mozem tak si aj tie dva tri centy este zoberiem ale to uz nejde tak sa chcem spytat ci aspon ta kava ten rast zastavuje.mam 14 rokov myslite ze este narastiem? dik
Káva zastavuje rast? Je to pravda?
ja pojdem tiez vyskusat ten vzorec
neverila som tomu vzorcu ale ked som si ho vypocitala tak mi to uplne vychadza :D
Mám 17 rokou vysku 168cm a 65kg za rok som narastol 0,5cm a je to možne ze narastiem ? Chcel by som čim skvôr vyši
joky.lili škoda, že mi tie centimetre nemôžeš dať, veľmi by sa mi zišli. :-)
chcel by som sa spitat že ked mam 14 rokou a mam vyšku 170 či ešte vyrastiem chcel by som mat aspon 180 . Dakujem
ak uz skutocne nechces rast, tak sa venuj gymnastike alebo posilovaniu...to zabija rastove hormony... ale neverim, ze kava zastavi rast :-)))
aku vysku maju tvoji rodicia? orientacne existuje vzorec na vypocet vysky:
(vyska otca + vyska matky)
___________________________ - 13 = vyska
2
je to vzorec pre zenu...pre muza sa namiesto -13 prirata 13... ale je to fakt len orientacne. U nas v rodine to vsak sedi na kazdeho :-)))
Zlatko a prečo nechceš narásť?..hm..teraz sa ti to páči..maličkáa tenučká..ja mám 160 a stále som závidela vyšším kočkám, lebo všetko oblečenie na nich vyzeralo lepšie, mali dlhšie nohy a mohli viac jesť..no a nepi kávu aspon do tých 18 rokov, nerobí to dobre na vývoj..ty sa ešte vyvíjaš a určite narastieš, lebo ocko je vysoký..nerieš výšku, hlavne je si zdravá a darí sa ti.
myslim ze ked dostanes rozum budes si zas zelat aby si bola vyssia :)
no tvoja mama asi o tom vela nevie...nie asi ale urcite...a pit kavu v 14 rokoch...ty nemozes byt kompletna...jedine co sa ti moze stat ze sa ti v 18 rokoch zacnu triast ruky, budes mat vysoky tlak a problemy so srdcom..deti by uz nevedeli co od dobroty robit
a to kolko budes merat ti nepovie nikto..to nie je ako ked vypocitas nieco na kalkulacke moja..to by si uz mohla vediet
vies to isto? mne tusim mam vravela ze hej. a ked ma moja mama 159 a otec 179 tak to kolko priblizne budem meriat?