Už dlhšie mám problémy s menštruáciou.Začalo to keď som minulé leto dvakrát po sebe dostala takú menštruáciu že som krvácala veľmi silno.Potom mi menštruácia meškala 6 mesiacov ..
Keď som ju potom dostala mala som len slabučké krvácnie 3 dni , zato sa intenzita ale prejavila na mojich nervoch.Taká nervózna ako vtedy som nebola ešte nikdy :D .. Potom asi po dvoch týždňoch som dostala "menštruáciu"..teda skôr špinenie.. To trvalo ani nie dva dni. No a od vtedy,čo už bude asi zas okolo tých 5-7 mesiacov zas nič .
Rozhodla som sa konečne (áno ja viem,mala som ísť skôr) zájsť ku gynekológičke.
Mám 15 rokov a nerada by som absolvovala vyšetrenie s mamou.Chcem sa teda spýtať či môžem ísť ku gynekológičke aj sama,bez doprovodu rodiča . Nerada by som tam prišla po dlhom prehováraní samej seba a nakoniec by ma dokotorka poslala preč.Ďalej by ma zaujímalo ako by vlastne v tomto prípade prebiehalo vyšetrenie (sex som ešte nemala) a čo si myslíte aká by bola liečba?
Kamarátka mala také problémy a nasadili jej hormonálnu antikoncepciu .. ja sa ale bojím že pri jej užívaní by som mohla pribrať alebo schlpatieť .. Je to jedna z možností alebo naopak HAK tomuto predcháza?
Moc ďakujem za odpovede..