Po akom case vo vtahu.....

Príspevok v téme: Po akom case vo vtahu.....
pawol787

Ahojte chcem sa spytat po akom case vo vztahu ste sa so svojim partnerom alebo partnerkou maznali? Nemyslim teraz samotny sexualny styk, ale hrajkanie, hladenie atd :)

Myslite si ze je normalne, ked po 4 mesiacoch krasneho vztahu sa priatelka strasne brani aby som ju len hladil a ked jej vyhrniem trosku tricko na chrbatiku tak si ho stale dava nizsie? ved s nou nechcem nic viac robit len sa trochu hrat myslim ze 4 mesiace je dost na to aby sme sa len nerozpravali... a ked ju uz akoze hladkam trosku tak ona mna vobec a ked jej poviem ci ma nechce hladkat tak ma nehladka aj tak.ja som jej prvy znamost a ona je tiez moja prva, obaja mame 18 rokov..

co si o tom myslite?

lala999999

Ja som s priateľom zašli dalej po mesiaci. a s peetingom sme začali od 3 mesiaoch. Sex prišiel až neskor.Teraz už robíme len ten :D ale neboj každá žena je iná, možno je hamblivá ved predsa ako píšeš si jej prvý chalan, možno sa ti hambi ukazať či sa jedná o jej prsia či brucho, možno má komplexy..zakládom dobreho vztahu je komunikácia. spýtaj sa jej !

ta3

uz sa vlastne ani nepamatam po akom case k tomu dochadzalo, ale u mna to nezvykli byt mesiace, ani tyzdne, pravdaze tam moze byt vela faktorov, ktore to ovplyvnuju, Tvoja priatelka moze byt prilis hambliva, alebo este nie je do teba zamilovana alebo je prilis opatrna, boji sa neznosti lebo este nie je pripravena na intimny vztah, predohrou pohlavneho styku je vlastne laskanie, takze laskanie moze velmi rychlo sklznut do pohlavneho aktu, najma ked ste obidvaja neskuseni, na co sa ona zrejme este neciti, rozpravaj sa s nou o tom a ak Ti na nej zalezi, bud trpezlivy, nechod na nu zhurta, tricko jej hned nevyhrnaj, hladkat ju mozes aj cez tricko

sonixa

Ja som prvý krát s priateľom zašla "trošku ďalej" asi po mesiaci...bolo to len také šmátranie rukou pod tričkom, nič vážne...a potom po dvoch mesiacoch sme už boli aj vyzlečený a ...chápeš :)...Ale ak to nechce tak to nechce no, to záleží od každej...Myslím že to nieje niako časovo ohraničené, proste keď sa na to nebude cítiť po pol roku tak s tým nič nespravíš, jedine ju musíš skúsiť niako vzrušiť..alebo sa jej spýtaj čo je vo veci keď na to nemá chuť :)