Som muž v zrelom veku a páčia sa mi mladé baby, je to normálne?
Mladé baby
ssissaa páčia sa mi nielen výzorom a vystupovaním, ale celkovo ma priťahujú, problém je že každá chce len zaplatiť a nič viac, ale ja by chcel viac určite.
no a?? a ja mam cca 20 a mne sa zasa pacia starsi muzi... co uz..?! jedneho pritahuje jedno a druheho druhe.. vkusu nerozkazes..:)
ale ak sa ta mozem spytat.. pacia sa ti len vyzorom alebo aj ich dusou (vystupovanim, nezavaznostou, neviem ako by som to inak povedala).
Podla mna je to normalne:) Ja mam 17 a strarsi muzi sa za mnou tiez otacaju. A pacia sa mi aj, taki pekne upraveni, na urovni, s dobrym zamestnanim. Vztah by som si s nimi asi nezacala, ale zabavit sa, nechat sa pozvta na drink a tak, preco nie..
no a to, ze sa pacia... vsak mlade baby sa pacia asi kazdemu :) aj mne... a vobec nie som lesba :)
ide o to, spravat sa normalne a moralne. pokial sa ti niekto len paci, nikomu neublizujes a nic zle sa nedeje.
peto, to je pravda... ale keby si zenaty bol, tak z moralneho hladiska by si sa mohol kvoli tomu citit vinny... ale ked si slobodny, tak je to fajn... mas 40, to nie je vela... napr. taka 30-nicka je tiez mlada baba a nic zle by na tom nebolo, keby si si s nejakou zacal vztah... ked si slobodny, nevidim v tom problem.
m,mlk nie som ženatý, ale predsa aj takým sa páčia, ono na stave nezáleží či sa páčia alebo nie.
peto, si slobodny? potom je to asi v poriadku... ak si slobodny a pacia sa ti baby :D
ach čo by som dal za takú............
Megy.pacia sa mi hm...plavovlásky ....a štíhle..a urcite radsej tichsie, ako keby mali vzdy kecať, také romantičky:))))
neviem, ale to skoro vzdy tak je prave tí 40-nici poskuluju po mladsimi a su schopne aj zaplatit zato, ale ved tebe sa len pacia, ci? si zenaty? slobodny? aky typ sa ti paci? vystizne? utiahnute?