Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Toxoplazmóza

Príspevok v téme: Toxoplazmóza
nori

Ahoj, často čítam túto stránku, a je potešujúce, ako sa všetci všetkým snažia pomôc. Teraz sa trápim aj ja, s chorobou Toxoplazmóza. Určili mi ju z krvných testov, hodnota bola 58,2. Bolia ma všetky kĺby, svaly, a už rok chodím k očnej lekárke, ktorá mi dávala všetlijaké kvapky proti nezistenej alergii. Na nete som sa dočítala, že táto choroba sa krvou roznesie do rôznych orgánov, vrátane pečene a aj očí. V poslednom čase som mala aj gyn. ochorenia a rôzne mykózy, čo vlastne tiež poukazuje na naštrbený imunit. systém. Lekárka mi dala len obyčajný KLACID, antibiotikum, neposiela ma ani infektológovi, ani na Kramáre na infekčné oddelenie. Zarážajúce je, že nikdy so žiadnym zvieraťom som neprišla do kontaktu, jemne povedané, nemám ich rada, srsti a peria sa normálne desím! Vraj som to mohla dostať aj z konzerv, párkov, paštét... Nevie niekto z Vás viac o tejto chorobe? Vyliečil sa už niekto z Vás z tohto svinstva? Poraďte, prosím, ak nie inak, podržte ma aspoň psychicky. Stokrát vďaka! Veľa zdravia Vám prajem!

Arweena

držim ti palce!mna uz mati od piatich rokov strasila, aby som nechytala mačky, lebo budem mat toxoplazmozu a nebudem mat deti:)odvtedy sa maciek bojim ako certa:)človek sice nikdy nevie, kde čo chyti.
Mala by si asi zmenit lekarku.to je zavazna choroba a netreba to podcenovať.Drz sa