Ahojte, som tu nova a prosim vas o radu.
Som 9 dni po gynekologickej laparoskopickej operacii. Na 6 den som si bola dat vybrat vonkajsie stehy a od nasledujuceho dna mi z dvoch ran vytrcaju nitky. Myslim, ze su to niektore z vnutornych stehov, ale nemali by sa sami rozpadnut? Prosim ak viete, poradte co s tym.
Dakujem.
VNÚTORNÉ STEHY
Som 2 týždne po hysterektomii a začala som krvácať. Dr. mi povedala, že mi presakujú stehy v pošve a strekla mi tam gelaspon a poslala ma domov. Na chvílu to pomohlo, ale podvečer som už krvácala zas. Mám utekať na pohotovosť?
Burinka
tak s tým zájdi k lekárke
Dakujem za odpoved,
ale vonkajsie stehy som mala zasite modrym silonom, ktory mi lekarka vybrala. Na druhy den po jeho vybrati mi to zacalo mokvat a vychadzat nitka,ale susila som to alkoholom a rana sa zahojila, len ta nitka tam stale strasi a nejde von.
ahojte
pri laparoskopii sa nedávajú vnútorné stehy... pri laparoskopii sa využíva prístroj, ktorý strihá a zároveň zošíva bez nitiek... používa sa tam vysoká teplota, ktorá spája tkanivá čiže nitky nie sú potrebné... ten steh, ktorý ti drčí z rany je vonkajší steh, ktorý sestrička asi zabudla vybrať alebo ho prehliadla... zober pinzetu, vydenzifikuj ju a skús to potiahnúť ak je uvoľnený pekne ho vyberieš...
macka a ten steh v bruchu bol tiež vonkajší... ja som mala to isté po poslednej operácii mi vybrala sestrička stehy a o pár dní som si našla v pupku modrú nitku...
bud sa casom rozpadnu.. alebo vidu von:D
ja som si takto z pupku na dovolenke po pol roku po laparoskopii vytiahla vnutorny stich, nakolko mi hnisal pupok a ja som nevedela preco a potom som tam asi po mesiaci hnisania nasla modru snurku. tak mi vyhnisal vlastne von...