Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prirodzené zlepšovanie zraku - pre vsetkych, co nosia okuliare

Príspevok v téme: Prirodzené zlepšovanie zraku - pre vsetkych, co nosia okuliare
Rozhorčena

Predpokladame, ze kazdy, kto raz navstivil ocneho lekara koli zhorseniu zraku sa uz tymto prehliadkam az do konca zivota nevyhne s tym aby sa mu po kazdom vysetreni nezhorsil zrak aspon o stvrt dioptrie..-Tak to uz chodi a my to berieme ako prirodzenost...coraz viac ludi zacina nosit okuliare a najma deti...mladi su zvycajne kratkozraki(nevidia do dialky) a dospeli a starsi dalekozraki(nevidia na blizko)....nikdy vam nenapadlo, ze by sa s tym dalo nieco robit?...ak sa na to opytate ocneho lekara ten kategoricky vyhlasi zasadne NIE ...zrak sa uz nikdy nezlepsi iba ak zhorsi atd podla lekarov.....avsak napriek tomu existuju ludia, ktori to dokazali a nieje ich malo... ja sama som precitala asi 6 knih o zlepsovani zraku - vsetky mali nieco do seba...boli zalozene najma na roznych cviceniach ale najma na viere...jednoducho musime uznat ze su sposoby ako zrak zlepsit...samozrejme, opat tu ide o peniaze pretoze ana okuliaroch sa velmi dobre zaraba a je nevyhodne rozsirovat famy o zlepseni - a to este zadarmo...je toho vela co mam k tomu povedat ...- vyjadrte svoj nazor..skusali ste to uz niekedyY?....nie je podla vas absurdne ze sa ocny lekar nepokusa zlepsit zrak , ak vieme ze to je mozne??...

Petýk

nerobil som žiadne cvičenia a zrak sa mi po jednom roku zlepšil o 1,5 dioptrie na diaľku. Na diaľku už nenosím okuliare. Hľadal som príčinu, čo už rok robím iné ako dovtedy. Začal som maľovať obrazy a učil som sa využívať na to pravú mozgovú hemisféru, čo sa mi darí. Postupne som musel nosiť slabšie a slabšie okuliare až som ich prestal používať. Na čítanie sa mi zrak nezlepšil.

whee_ee

a akým spôsobom sa to dá? :) Mám jedno oko krátkozraké a druhé ďalekozraké, okuliare nenosím, lebo nechcem, ale mám pocit, že sa mi to trochu zlepšilo, aj keď keď kukám obidvomi očami, tak vidím relatívne bez problémov, asi sa mi tie dioptrie navzájom negujú :)

Rozhorcena

dva dni je malo...hej mne sa zlepsil zrak o 1 dioptriu no to som este neskoncila....este az tak dlho tie cviky nerobim

bibi123

Rozhorcena-ked si precitala 6 knih, tak uz by si mala vidiet ako sokol:O) prinieslo Ti to zelatelny ucinok?
Ja som velmi nedosledna, takze cvicenie cvikov mi vydrzalo presne dva dni a nemam pocit, ze ked si nasadim okuliare, vidim rovnako dobre ako bez nich:O))) ale verim, ze tie cviky mozu skor pomoct ako pohorsit..