Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

som osamela

Príspevok v téme: som osamela
couznarobim

dobry den...po dlhom uvazovani som sa sem rozhodla napisat..nemam kamaratku ktorej by som sa mohla zverit a vseobecne neviem rozpravat o svojich pocitoch..len to chcem uz zo seba dostat a mozno pocut osudy niektorych inych..
takze mam problem ktory maju aj mnohi ini v mojom veku(17),nie ze by som sa isla kvoli tomu zabit ale trapi ma to...citim sa velmi osamelo..vsade vidim ludi co tvoria pary,moji kamarati skoro vsetci maju niekoho len ja stale nic..pritom neviem cim to je..myslim ze nie som skareda,zasa ani krasna,taky priemer..nie som ani tucna ani chuda-tiez priemer..v kolektive som oblubena,hovoria ze som zabavna,som aj celkom inteligentna,viem ze som sa pacila niektorym chalanom,ktori sa mne nepacia.....jednoducho sm uz videla skaredsie baby co maju chalana,aj omnoho vypatlanejsie aj tucnejsie,tak ma to obcas doziera..to je asi vsetko...caute

janab

Ja chápem, že strádate citovo, nemáte s kým ísť možno do divadla, alebo na disco, alebo si len tak posedieť..ja viem, že je veľmi dôležitý ten mužský element v ženskom živote..ja to chápem..ale predsa nie je možné, aby sa mladé dievčatá kvôli tomu stresovali a riešili do to až depky..to aj tak nepomôže..radšej treba rozmýšlať nad tým, že kde hľadať ten proťajšok..kde?..dobrých a múdrych a ešte možno aj s peniazmi..vo veku 17 rokov, to vám treba nejakého po 20-tke, teda bud študuje, alebo už pracuje, alebo je na ÚP..ak študuje a vážne, že to ho bude aj živiť, tak ho nestretnete nikde..doma v knihách..ak pracuje, tak je celý den v robote a večer si posedí možno v tlupe mužov niekde pri pive a tí čo sa obsmrdajú niekde celé dni po meste a robia zo seba "mucho man"..to je nič moc..takže je to ťažké..treba asi sa pohybovať na tých správnych miestach, kde sa pohybujú muži, ktorí by stáli za to, mať s nimi vzťah...ak budete sedieť doma a čakať na lásku..to sa asi nedá.

ta3

AdanKrt,
ked chces vediet, ja som taka a mozno tato kombinacia je zriedkava, ale nie zazrak, lebo si nemyslim, ze som taka jedina, su nas takych tisicky, v celosvetovom meritku miliony, veru tak, ci veris, ci nie, je to tak, mozno si taku nestretol a je mozne, ze ani nestretnes, ale to neznamena, ze take neexistuju, existuju, ja som toho dokazom

AdamKrt

ta3:

citujem ", ja som nemyslela hysterky, ale inteligentne, vzdelane, vyrovnane a nezavisle zeny"

ze by som rad vitel tie inteligentne, vzdelane, vyrovnane a nezavisle zeny. Pretoze taka kombinacia je velmi vzacna, aby splnala vsetko :)

lost

No ale zase mysliet ze "kazdy ma a ja nemam", ak kazdy skoci do studne a ja nie, tak som loser? :D

Nie,nie.. je to len sila vedomia, mysle, alebo osobnosti, vnutorna sila ako sa dokazem ovladat atd :)

To ze tie baby maju niekoho nemusi bezprostredne znamenat stastie, to ze ma niekto predbehne na ferrari nemusi znamenat bezprostredne ze je stastny a bohaty.. To je vsetko len OBAL knihy.. :)

couznarobim

jajka001 akozeee samozrejme ze nebudem chodit s niekym o koho nemam zaujem len aby som niekoho mala to je ozaj trapne..

couznarobim

janab no ja vim to sa lahko povie kazdy ma inu filozofiu..urcite mas v niecom pravdu ale zas na druhej strane si zober ze si obklopena ludmi ktori tvoria pary..a potom sa necit ako looser..je to proste o tom mat svojho cloveka :D verim v osud a prozretelnost a preto viem ze neskor to pride ale tak..a tiez mavam obdobia ked ma to ze som sama vobec nesere,som rada ze som taka aka som a potom zas pride obdobie ked ma to doziera..ale co uz...vsetko raz pride.. :d