nestihnem sa urobit

ramirez

Nech ta priatel zacne robit jazykom a tak ti ho tam az strci... a ked uz bude citit, ze sa spravy nech ho vytiahne a ty mu stini spicku penisu dvoma prstami. Tym by sa podla odbornikov mal jeho orgazmus oddialit.

beva

Pomohlo by, keby sa Ti priateľ venoval najskôr v polohách o ktorých vie, že ho nevzrušia tak rýchlo, alebo by jednoducho pred vyvrcholením prestal - chvíľočku počkal a tým získate další čas. Možno si myslíš, že to bude pôsobiť rušivo, ale ver mi, je to úplne v pohode a dáva vám to čas + môžete si to celé viacej vychutnať ;o)

nikča

prasiak kujeeem za rady...aj my to tak robiime, ze najprv ja potom on.....ale ja by som taaaak velmo chcela aby to bolo naraz..no nic, budeme treenovat;))

prasiak

no naraz to je velmi vzacne ale uz sa mi to podarilo. inac u nas to funguje tak ze najskor ona a potom ja. vecinou ide ona hore a spravi sa, ja vydrzim dole dlho lebo ma to az tak nevzrusuje. a potom ja idem hore. 2.moznost, ju spravim jazykom a potom sup ho dnu. takze skuste polohu ktora ho velmi nvzrusi alebo oral