spolubývajúca má mykózu

lioness_01

kattiekur - si nesadaj na hajzlovú dosku keď si paranoidná a neinformovaná....

kks, zdochnem... to by si aj svoju mamu vyhodila z bytu , keby si liečila mykózu ?

ak ti je nechutné, že o tom spolobývajúca rozpráva (čo by bolo aj mne), tak ju popros, nech to s vami nerieši, ale vyhodiť ju za to nemôžte...

macka26

no len sa neposer... dufam ze zimu prezijes bez prechladnutia moja pekna. lebo asi ani nemas potuchy ako lahko sa da mykozu dostat, staci ak prechladnes, beries anti, alebo antibiotikam ze sa ti presladi alebo prekysly organizmu, premozi sa bakteria candica albicans a mas mykozu ani nevies ako..

kattiekur

má ju na intímnych miestach, dokonca nám vravela, že všetko tam má popraskané až do krvi... má plno liekov a mastičiek a tie jej nezaberajú. sama sa nám s tým zdôveruje, aj s tým, že sa nemôže poumývať, teda celkovo osprchovať. používa len vlhké obrúsky... viete, keď som na izbe s ňou a ona mi počas učenia sa, alebo jedenia začne o tom rozprávať, nie je mi to veľmi príjemné...

jaanna

na mykozu je vyborny liek -volnopredajny MYCOMAX-stoji daco cez 5 euro a je to iba jedna tabletka,ktoru staci uzi jednorazovo...a bude po probleme.Mykoza na nohach s amůze preniest uzivanim spolocnych papuc...,ale inac sa mykoza neprenasa-iba ak pohl. stykom-ak ide o mykozu vaginalnu...

macka26

ona by vas mala poziadat,aby ste sa najprv nastudovali o mykoze co to... kedze ste evidentne neiformovane o tom, ze 1. mykoza nie je pohlavna choroba
2. neprenasa sa sadnutim na wc misu
3.prenasat sa moze ak tak s partnerky na partnera

Angiee

chuda ta baba....asi nevie ake ma dobre spolubyvajuce...nemate dovod ziadat ju aby sa sla liecit domov,a pouzivanim spolocneho WC mykozu nedostanete

ach jajajaj

Nepíšete, kde ju má, či na nohách, či na intímnych miestach, či si ju lieči, či nie. Ak si ju lieči, ak Vám o nej povedala, tak ju predsa nevyhodíte ako prašivú z internátu.Veď mykózu pokojne môžete kedykoľvek dostať aj Vy, a nielen od spolubývajúcej môžete ju chytiť na kúpalisku alebo sa môže objaviť po vybratí antibiotík. Predstavte si seba na jej mieste a potom to riešte.

xyxyz

mykoza nie je typickym pohlavnym ochorenim..neda sa preniest..je to len premnozenie kvasiniek (ktore su v urcitom mnozstve v tele vzdy)z dovodu narusenia prirodzenej posvovej flory...suvisi to aj s imunitou...proste je to len premnozenie niecoho, co sa v tele nachadza stale..nie je to ake ked chytis nejakeho bacila napr.