tvar penisu a postoj k sexu

Príspevok v téme: tvar penisu a postoj k sexu
andree19

Hmm, ako začať...
Už roky sa odhodlávam napísať na toto fórum a začať riešiť môj probém, no vždy mi chýbala odvaha a odmietal som pre toto dievčatá. Teraz mám 19 rokov a stojím pred sexuálnym životom s mojou polovičkou.
Chlapci riešia problémy mierne zahnutého penisu, každý to vysvetľuje, že to nie je problém, no ja ho mám od narodenia zahnutý takmer do tvaru polkruhu.
1,veľmi sa obávam ako na to zareaguje moje dievča, nejde teraz o to, ako ma má rada a ako láska ovpyvní celú vec, pretože myslím si, že toto bude spôsobovať problémy podľa toho, čo som sa na tejto stránke dočítal.
2,ďalej som sa tu dostal k niečomu ako frenulotómia, ale neviem či je to ono. Je na toto vôbec diagnóza, pretože nerád by som sa strápnil u urológa? S akými slovami ísť ku obvodnej po odporučenie k urológovi? Povedať to rodičom?
3,Prípadne ako by ste zareagovali na takéto niečo u vášho partnera? Je tu aj väčšie riziko pretrhnutia kondómu si myslím a to by som nazaj nechcel.
Každá odpoveď/rada mi bude veľmi cennou Ďakujem.

AdamKrt

Zahnuty je do lava, prava, hora, dola ?

Niektore zahnutie nemusi byt vobec na skodu, prave naopak. Moze byt, ze tym zene sposobis vacsiu rozkos pri urcitych polohach. Alebo niektore polohy budu lepsie, ine horsie.

Penis sa da vyrovnavat. Existuju rozne pomocky na natahovanie penisu, kde penis sa nosi natiahnuty, aby sa predlzil. Vedlajsim efektom je aj jeho vyrovnanie.

Co sa tyka kondomu, to musis vyskusat, ci pojde dole. Ak s tym bude problem, mozes pouzit trebars Pharmatex, alebo ine druhy antikoncepcie.