Chcel by som sa opytat, ked chalan strieka vela a daleko ci sa vam to paci viac ako ked strieka menej, pripadne len vyteka.
Dakujem za odpovede.
Baby, zalezi vam na velkosti vystreku?
A co este variacia, ze ked niekto chce tak strieka, ked nechce, tak vyteka....? :)
kazdej NORMALNEJ babe je to uplne ukradnute... ach boze, to su zivotne problemi toto
zzzxxx, nechápem takéto otázky. Keby sme ti všetky napísali, že hej, musíš striekať ako hasič, inak to je o ničom, tak čo by si urobil? Prestaneš sa zaujímať o dievčatá? :)
No mozno sa vam zda cudna ta otazka, ale jedna moja spoluziacka povedala, ze ked ju chlap poriadne ostrieka tak sa jej to paci viac ako ked len vyteka.
zzzxxx, upokoj sa, spamätaj sa :)
nezaležíííí
To co uz je za otazky :)ale asi by si to tu nepisal keby si striekal na druhy konec izby,takze ak...vyteka(nenavidim tieto pojmy)tak si daj na chvilku pohov s masturbaciou a ked to skusis za neaky ten tyzden mozes aj pomahat hasicom !: )
zzzxxx
ty to odmeriavas a zapisujes alebo co ?
Inak, NIE nezalezi mi na tom, hlavne je pre mna to aby sa mu to pacilo a bol spokojny :)
zalezi , je to dolezite , ak nedostriekne nad 2m , nie je to dobry strekac , taky je k nicomu .....ver mi zzzxxx
a najlepsie ked nastrieka tak 0,5 litra spermii...to je uz potom naozaj chlap
mne je to úplne jedno hlavne, že sa spravil a že to stálo za to..