Ahojte. Veľa ľudí sem píše svoje problémy. Chcela by som poradiť aj ja. Pred časom som mala najlepšiu kamaratku. Bola to moja ako sa povie \\\"spriaznená\\\" duša rozumeli sme si vo všetkom chodili sme spolu von hovorila som jej svoje najtajnešie myšlienky a ona mne samozrejme tiež. Ale poslednou dobou sa zmenila. Ja nepijem a nefajčím ako dnešná mládež. Ona to tiež nerobila ale asi som ju začala nudiť´začala sa bavit s ludmi čo toto robia a dost sa zmenila boli sme stale kamošky ale už nie take no a naše kamaradstvo sa zakončilo tým že mi zatajila pre mna dôležitu vec. Páčil sa nám samozrejme taký isty chalan. Predtým sme sa dohodli že keby \\\"nedajbože\\\" sa sním jedna znas zoznamila alebo mu napisala na internete a tak že si o tom povieme. Slubili sme si to. Ale ona si snim pisala dost draždive komentare už par tyždnou a ja som sa to nahodou dozvedela. Nahnevalo mi že mi klamala do oči tak sme sa prestali bavit. Už je to pár mesiacov prešlo už leto a my sme spolu neprehovorili a ja si myslím že to inak nebude už ju nechcem ani vidiet. Tento rok som nastupila na strednu školu. A moj problem je že odkedy sa s tou kamaratkou nebavím som uzavretejšia viac do seba. Nemám moc kamarátov a poslednou dobou ma to trápy. Nemám si skym vyst von, nemam sa komu zveriť so svojim smutkom. Jedina priatelka ktoru mam moc rada je odomna vzdialena 600 KM a vidim sa snou len raz po pripade dva krat do roka inak si len piseme a volame cez webku. Ale bez kamaratov sa žit nedá. Ja som už toto mesto odsudila asi tu fakt neisu normalny ludia v mojom veku ktorych nezaujima len chlast, trava a šukanie... A tiež nemam žiadne zaluby, stale trčim doma pri pc alebo sa učim. Čo mám robiť? Ako si najst zaluby ktore by ma bavili a kamaratov? Bojím sa ludi oslovovat neviem o čom sa snimi rozpravať. Neviem už ako ďalej...
Stratila som najlepšiu kamaratku a teraz som bez priatelov
Niekedy stretneš priateľa iba raz v živote, a aj keď bude iba jeden, dôležité je aby bol priateľom tebe ale aj ty jemu.
Ale napíšem ti ešte niečo...najlepšiu kamarátku stratiť môžeš ale nikdy nemôžeš stratiť skutočnú priateľku. Tak sa podľa toho riaď nech je už dôvod akýkoľvek.
Napíš dôvod...Ako ti tu môžem ja alebo ktokoľvek iný poradiť keď nevieme čo sa stalo?
najlepsia kamaratka
Keď prídem nato čo je BFF tak ti aj možno napíšem :)
bojim sa ze pridem o BFF,ako to napravit ?
No že čo potrebuješ?
Co mimulus ? :(
Ďžena:)???
prosim pomoc :( som v koncoch :(