v moči mi bola zistená táto baktéria? liečil sa niekto z tejto baktérie aké ste mali príznaky? Čo ste užívali na vyhubenie tejto baktérie?
baktéria klebsiella
Rada by som sa spýtala na jednu pre mňa závažnú otázku: od februára 2010 vykašliavam hlieny,vybrala som 7 rôznych antibiotík a 3 krát pri cytológii mi bol v spúte nájdený bacil Klebsiela. Mám ísť na operáciu žlčníka a pupočnej hernie. Bojím sa z ohľadom na ten bacil a vykašliavanie hlienov. Často ma bolí hrdlo. Žlčník mám plný kameňov a veľké bolesti. Nebudú komplikácie pre ten bacil pri a po operácii? Vo štvrtok 4.11.2010 mám ísť na operáciu.
Ďakujem za skorú odpoveď.
Citricidal je potravinovy doplnok tj je volnopredajny, podobne ako potraviny.
Neplati to ale pre vsetky krajiny, niekde(Swedsko) ho jednoducho neschvalili a zakazali.Miestne lekarske a hygienicke institucie maju tu moc....
Zabrat by mohla s vysokou pravdepodobnostou i tinktura z Kapucinky vacsej...
ten citricidal je volno predajný? mne dr. predpísala MEDOCLAV...ale neni to tam v letáku špecifikované že presne na tento druh baktérie...
zaujimave na tom je to že ja som mala problemy s močením v júli. vtedy som zobrala atb a nemala som žiadne potiaže. lenže vtedy nevedeli z moču ani určit o čo sa jedna, že tam bolo vela bacilov...tak bol zobraty ešte raz a znovu to iste, tiež sa nevedelo určit, od jula do septembra som zobrala 3 atb, pre inú chorobu. no až teraz po dobrati mi zopakovali odber moču a teraz mi dr.povedala že je tam klebsiella, a pritom od toho času čo som mala zápal a bolesti ubehli už 2mesiace...chcem sa opýtať či je možné že tento bacil spôsobuje bolesti brucha? to je jediné čo pociťujem také neurčité pichanie v bruchu. pri močení nemám žiadne bolesti.
citricidal ti zabere...daj si do googlu citricidal+brochure a v pdf ti to najde brozuru kde mas vymenovane vsetky typy klebseile ktore to nici , ja mam z tej tabulky vyskusane na sebe na 4 bakterie a vsetky to zabralo e coli,enterokok,stafylokok a proteus, vsetky to znicilo takze ak to ej v tabuulke zabere to an 100percent, najlacnejsie ta to vijde z iher.com pod nazvom GSE od firmi nutribiotic kup si 4oz balenie,alebo drahsie od nas z biozdravie sk. uziva sa 70 kvapiek do opl litra vody popijat po cely den
Kelbsiela je jedna z mnozstva bakterii, ktore sposobuje rozne infekcie a jednou z nich je aj infekcia mocovych ciest. Infekciu moc ciset mozu sposobit rozne bakterie, pricom nie je rozdiel ci pricinou infekcie je E-Coli alebo Klebsiela alebo Pseudomonada, ak je to infekcia vyzera to vzdy rvanko- palenie pri moceni, caste nutkanie na mocenie, niekedy aj bolesti v krizoch a teploty. Ak sa zachyti bakteria v moci, dolezity je udaj o kvantite, kolko ich tam (t.j ci to je vyznamna alebo nevyznamna tzv bakteriuria). Ak ich je pod urcity pocet a nie su priznaky nelieci sa to, ake ich je tam nad urcity pocet a ak su priznaky lieci sa to. Ak je to velmi prekvapujuci nalez, radsej treba vysetrenie zopakovat, mozno sa to pri dalsom vysetreni nepotvrdi.