Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

olivový olej na vlasy

kvik123

Ja pouzivam tiez olej na konceky a na dlzku vlasov, ale nie ku korienkom. Je fakt skvely. Kupila som si ho v Tunise, tam si to po umyti davaju zeny do vlasov aby ich mali leskle. Je to konopny olej s bambuckym, myslim ze aj kokosovym + este nejake olejceky z byliniek. Uzasne a naaadherne vlasy :)

pusinka666

za aku dlhu dobu pomoze extra panensky olivový olej vlasom ak si stale raz do tyzdna nanesiem na vlasy extra panenský olivový olej nechavam ho posobiť 30 min. a potom dvokladne zmyvam vlasy so samponom pantene aqua light? a ja to dobre ak si najprv umyjem vlasy so samponom potom si dam kondicioner pantene aqua light a tak si dam masku na vlasy(extra panensky olivový olej)? pytam sa vas, ktorí maste uz nejake skusenosti je dobry takyto postup??? mam dlhe vlasy ktoré sú velmi krepovité a poškodené-poštiepene...

nathália09

používam dixi olejček na vlasy,
je aj na blond aj na tmavé vlásky.
je lacný,ale už nepamatam kolko,
približne euro

imaginary

ja si robim zabal z olivoveho oleja na celu dlzku vlasov. nanesiem olej, poriadne vmasirujem (mam sice mastnu pokozku hlavy - casto si musim umyvat vlasy, ale konceky suche a lahko polamatelne) a vlasy zabalim do celofanu alebo alobalu a tepleho uteraka. takto ich necham pol hodinku, potom umyjem (musim si dat 2x sampon aby som ten olej zmyla) ale potom su tie vlasy nadherne, uhladene, vlacne, lahunke. doporucujem vsetkym :)

awjb

Ale vymyje to len za pouzitia velkeho mnozstva samponu a na viackrat. Vazne neodporucam.
V kazdom pripade to skusit mozes.