Nízky partner

leaaa

Stale sa mi pacili vysoki muzi, neviem, cim to bolo, asi vacsi pocit bezpecia alebo....neviem, proste mala som partnerov stale o ca 10 cm vyssich, nevedela som si predstavit byt s niekym, kto je rovnako vysoky ako ja, bolo to pre mna nepripustne...a moj terajsi partner je prave rovnakej vysky, spociatku to bol nezvyk, ale neprekazalo mi to a neprekaza....ovela dolezitejsie vo vztahu je nieco ine ako vyska....;)

soffa

boooooooooooooooze,preco by mi malo vadit ze je partner rovnako vysoky ako ja.?ved to ze si sem tam zoberies nejake vyssie topanky,este neznamena ,ze sa teraz bude citit menejcenny.nerob z toho dramu,ak je v pohode,ma ta rad,pomaha ti ,lubi ta,tak nerob z toho problem,,,,,lebo to ziadny nie je.

ta3

ked je uz rec o vysokych stekloch, prehnane vysoke dobre ani nevyzeraju, ale tak stredne vysoke, v nich nohy vyzeraju dobre, pristanu, ale ak mozem poradit, ani stredne vysoke nenoste stale, v starsom veku budu z toho problemy, tiez som nosievala stekliska a dnes mam problem s chodidlami (spadnute klenby), teraz uz mozem nosit iba nizku a poriadne siroku obuv

wowo1

nevadi to absolutne ,ak muz nema komplexy.!!!
aj si daj ake chces topanky, len nepriber:}} ako nahle som uz bola tucna, tak este aj vyssia to bolo horsie....a on tekny maly:}
ale co uz,,potom som si davala nizke opatky a je to super tie topanky -dobre sa v nich chodi oproti tym ihlam..a mam motivaciu schudnut:}ale na vztahu to nic nemani a ci sa nejak na mna ludia kukaju neviem vobec lebo mi je to uplne na haku,netusim

AdamKrt

bibba:

meriam nieco nad 180cm. Keby priatelka mala rovnako a dala by si povedzme 10cm podpatky, nevadilo by mi to. Keby som bol s nou v obchode a pacili by sa mi na nej, tak jej poviem sam, ze jej pristanu. Kludne by som siel vedla nej. No a co ?

Keby mala 2 metre, no nech si da i 10cm naviac. No a co ? Ale pochybujem, ze taka vysoka by si ich chcela este dat :)

Osobne tie stekle moc neuznavam, lebo je to neprirodzene pre chodidlo a viac to zene ublizuje. Ale ak jej to nerobi problem a rada to ma, tak preco nie ?

Keby si vsak priatelka chcela dat 20-30cm stekle a je jedno, ci by mala rovnaku vysku, ci vyssia, alebo nizsia ako ja, tak s 20-30cm steklami by som sa k nej asi nepriznal, lebo to by bolo fest trapne. Ale klasicke normalne, preco nie ? Neviem z coho maju ludia furt nejake fobie. Niekto je vyssi, niekto nizsi. Voda je moka, nebo modre a zeny maju problemy. Koho to stve ? :)

perlorodka

Ak ste rovnako vysokí, stačí len nenosiť topánky na podpätkoch. Niekedy mi vadí, že si to pri svojom mužovi nemôžem dovoliť, cítila by som sa ako obluda pri trpaslíkovi, ale však sú ženy ktoré sa dokážu nad tým povzniesť, čo sa mi veľmi páči.

bibba

vsimla som si ze vela ludi keca sprostosti. hento by mi nevadilo, tamto by mi nevadilo a bla bla. je lahko povedat. alebo napriklad vela ludi ma oblubenu frazu: mam rad uprimnych ludi. a ked im niekto povie pravdu do oci tak sa idu pokakat

bibba

a AdamKrt
to si naozaj taky uzasny ze keby bola o hlavu vyssia by si kludne mohla dat opätky? no to by vela chalanov asi nezvladlo, nekecas iba... to je mozno aj 30 cm