Prekážalo by vám, keby ste mali cca 168cm a rovnako váš partner? V čom vidíte výhody a nevýhody takéhoto vzťahu, ak sa tu nájdu kočky, ktoré majú také manželstvo.. Ako ste to riešili na svadbe s topánkami? :))
Nízky partner
Stale sa mi pacili vysoki muzi, neviem, cim to bolo, asi vacsi pocit bezpecia alebo....neviem, proste mala som partnerov stale o ca 10 cm vyssich, nevedela som si predstavit byt s niekym, kto je rovnako vysoky ako ja, bolo to pre mna nepripustne...a moj terajsi partner je prave rovnakej vysky, spociatku to bol nezvyk, ale neprekazalo mi to a neprekaza....ovela dolezitejsie vo vztahu je nieco ine ako vyska....;)
boooooooooooooooze,preco by mi malo vadit ze je partner rovnako vysoky ako ja.?ved to ze si sem tam zoberies nejake vyssie topanky,este neznamena ,ze sa teraz bude citit menejcenny.nerob z toho dramu,ak je v pohode,ma ta rad,pomaha ti ,lubi ta,tak nerob z toho problem,,,,,lebo to ziadny nie je.
ked je uz rec o vysokych stekloch, prehnane vysoke dobre ani nevyzeraju, ale tak stredne vysoke, v nich nohy vyzeraju dobre, pristanu, ale ak mozem poradit, ani stredne vysoke nenoste stale, v starsom veku budu z toho problemy, tiez som nosievala stekliska a dnes mam problem s chodidlami (spadnute klenby), teraz uz mozem nosit iba nizku a poriadne siroku obuv
nevadi to absolutne ,ak muz nema komplexy.!!!
aj si daj ake chces topanky, len nepriber:}} ako nahle som uz bola tucna, tak este aj vyssia to bolo horsie....a on tekny maly:}
ale co uz,,potom som si davala nizke opatky a je to super tie topanky -dobre sa v nich chodi oproti tym ihlam..a mam motivaciu schudnut:}ale na vztahu to nic nemani a ci sa nejak na mna ludia kukaju neviem vobec lebo mi je to uplne na haku,netusim
ty si teda super :)))))))) :DDD
nic si z nicoho nerobis. parada
bibba:
meriam nieco nad 180cm. Keby priatelka mala rovnako a dala by si povedzme 10cm podpatky, nevadilo by mi to. Keby som bol s nou v obchode a pacili by sa mi na nej, tak jej poviem sam, ze jej pristanu. Kludne by som siel vedla nej. No a co ?
Keby mala 2 metre, no nech si da i 10cm naviac. No a co ? Ale pochybujem, ze taka vysoka by si ich chcela este dat :)
Osobne tie stekle moc neuznavam, lebo je to neprirodzene pre chodidlo a viac to zene ublizuje. Ale ak jej to nerobi problem a rada to ma, tak preco nie ?
Keby si vsak priatelka chcela dat 20-30cm stekle a je jedno, ci by mala rovnaku vysku, ci vyssia, alebo nizsia ako ja, tak s 20-30cm steklami by som sa k nej asi nepriznal, lebo to by bolo fest trapne. Ale klasicke normalne, preco nie ? Neviem z coho maju ludia furt nejake fobie. Niekto je vyssi, niekto nizsi. Voda je moka, nebo modre a zeny maju problemy. Koho to stve ? :)
vsimla som si ze vela ludi keca sprostosti. hento by mi nevadilo, tamto by mi nevadilo a bla bla. je lahko povedat. alebo napriklad vela ludi ma oblubenu frazu: mam rad uprimnych ludi. a ked im niekto povie pravdu do oci tak sa idu pokakat
a AdamKrt
to si naozaj taky uzasny ze keby bola o hlavu vyssia by si kludne mohla dat opätky? no to by vela chalanov asi nezvladlo, nekecas iba... to je mozno aj 30 cm
jajka :DDD
ze nech si dam opätky on :)))))