Mám zvláštny problém, mám 16 rokov a 190cm pri čom mám strašne krátku chrbticu a hrozne dlhé končatiny (nepreháňam,pomer mojich nôh ku chrbtici je približne 2 ku jednej a ruky mi končia asi 20cm nad kolenami), myslím že chrbtica mi už nenarastie a ruky nohy si predsa neodrežem ale aj tak.. ak niekto pozná nejaké riešenie... hocijaké.. snažím sa to zakrývať oblečením.... som športovo založený už od malička, ženské pokolenie mi chváli zadok... ale mam ho tak hrozne vysoko že sa bojím ho akokoľvek ukázať(radšej nosím svetre až pod zadok t.j. velkosti L ) ..
Končatiny
ďakujem vám :)
podla mna je super, ked je chlap vysoky;O) a v zivote ma nenapadlo na chlapovi skumat v akom pomere ma koncatiny k chrbtici:O))) takze sa tym vobec netrap!!! snaz sa vystupovat sebavedome, ale s pokorou a ziadna zena si nic nevsimne, aj keby si mal na tvari tri oci;O)
sorry, blbne mi klávesnica
máš mnmálne jedno plus, t.j. máš to blžše do neba :-P
Rovnaky "nepomer" ma Michael Phelbs, neprekonatelny plavec, zlaté medajly z olympiad a majstrovstiev sveta zbiera jedna radost.
Porozmyslaj, kde by si mohol tuto svoju vyhodu vyuzit, napr. v akom sporte by sa ti hodila. Je to velky dar, vobec nie nevyhoda
Ľudia ste skvelí, cítim sa podstatne lepšie ako toto čítam.Ďakujem
vobec sa preto netrap, si este mlady, este sa to moze skorigovat a ked aj nie, na dlzke koncatin, dokonca ani na dlzke penisu (preco sa trapi podstatne vacsia cast muzskeho pokolenia) predsa nezalezi, vnutorne hodnoty su ovela dolezitejsie ako dlzka ruk, ci chrbtice a napokon, nemozes vyzerat zle, dievcata chvalia Tvoj zadok a uz niekto komentoval dlzku Tvojich koncatin?, pravdepodobne nie, no tak vidis, pravdepodobne to nie je nic extremne, to len Ty si vo veku, kedy si velmi vsimas svoje telo, ale to Ta uz coskoro prejde, uvidis, radsej sa venuj tomu sportu, to Ti prospeje a necum uz tolko do zrkadla, dobre?, dohodnuti?
kazdy z nas ma nejake tie anomalie od idealu krasy :) a ty si este vo vyvine, v dobe, ked sa pozorujes, ako vyzeras, a este sa budes menit. nezameriavaj sa na to co sa ti na tebe nepaci, vyzdvihni svoje klady.