V poslednej dobe sa mi neda urobit

Príspevok v téme: V poslednej dobe sa mi neda urobit
NikiTkkA

už vyše roka chodim s chalanom s ktorym pravidelne (cca 3x tyždenne) dodržiavame sex už asi 8-9 mesiacov. No v poslednej dobe sa mi neda a neda urobiť v inej polohe ako "na konička" .V inych polohach sa začnem a už neviem pokračovať a pri polohe "na konička" sa urobim a už sexovať nechcem. Mavame aj dosť dlhe predohry tak neviem čim to je. Pokial by ste niečo o tom vedeli rada si to prečitam.Ďakujem veľmi pekne : )

AdamKrt

Mozes popisat predohru, co je to dlho a z coho pozostava. Pretoze neni vzrusenie ako vzrusenie.

Clovek nedokaze mat dlhodobo konstantne pocity. Co sa Ti paci teraz, sa o nejaku dobu uz nemusi a co sa nepacilo, moze sa pacit. Ako sa meni Tvoje myslenie, meni sa aj Tvoje telo. Vsetko raz prestane bavit.

Ty si si urobila zo sexu pravidlo. 3x tyzdenne. Skuste si dat prestavku napr. tyzden, ci dva. Potom uvidis, ake to bude.

Zmente prostredie, mente polohy. Je mozne, ze si si zvykla na urcite posobenie Tvojho partnera a telo sa tomu prisposobilo. A tak teraz, aby si dosiahla rovnake vzrusenie potrebujes bud intenzivnejsiu predohru, ine vzruchy z okolia, ine podnety, dlhsi styk, alebo tvrdsi, ci jemnejsi styk.

Tiez pouvazuj napr. nad tym, ci si nezmenila svoje stravovacie navyky, ci dodrzujes dobry pitny rezim. Tak isto Ta moze ovplyvnovat napr. aj povaha Vasho vztahu. Fyzicky sa dokazes urobit, to je dobre, takze je to o psychickom stave, ako sa dokazes pri danej polohe urobit a ako Ta dokaze aj uspokojit priatel. Mozno pre to urobit vela i Ty i Tvoj priatel...

Nie si dole suchsia ? Pouzivate lubrikant ? Kludne si kup vibrator, idealne verziu co vie masirovat bod G. Ten Ti to rozdrazdi tak, ze budes citlivejsia a lahsie dosiahnes potom orgazmus.

Ked sa urobis na konicka, dalej sa Ti nechce. Nie si vycerpana ? Skus trochu sportovat, mozno to chce viac energie, zivin. Nielen pohybu, ale aj v strave.