pekny den,liecim sa na maniodepresiu,bola som uz aj dvakrat v nemocnici,teraz mam lieky a po psychickej stranke som ok,ale mam problem,pribrala som po liekoch a jednoducho sa s tym nedokazem vyrovnat,najradsej by som tie lieky vyhodila ,ale musim ich brat aby som sa opat nedostala na liecenie.skusala som rozne diety,cvicenie,no nic.vsetko je to o psychike,ale ja jednoducho bojujem kazdy den s hroznymi myslienkami.ako dalej?
je mi zo seba zle:(prosim pomoc
viem viem ze na tom az tak nezalezi,ale mna tie kila moc trapi,aj ma vzdy trapili...nikdy nie som so sebou spokojna,neviem cim to je:((ale vcerajsok som nevenovala kilam,ale tesila som sa z prace,z priatela a tak:))ide to,ale pomaly.
dostala si sa z maniodepresie, mas chlapca, pre ktoreho si krasna a chce Ta taku, aka si, tak nevidim v com je problem, usmievaj sa, bud stastna, na nejakom tom kilecku navyse predsa svet nestoji, ci ano?
No je to tvrdé, ale asi každý kto užíva lieky na psychiku priberie :(
Tiež som mal pred liečbou 70kg, do pol roka som mal 90kg a teraz po cca 2,5 roku mám 100kg :((
tesim sa s Tebou, ...
priatela mam a kazdy den mi povie aka som krasna a hlavne zdrava a nech sa nad tym netrapim,dakujem vam za povzbudive slova,hned mam usmev na tvari.uvidime ako to pojde:)
... a ja som pribrala, ...tak sme obidve stastne, ...ako malo chyba cloveku ku stastiu, ...co hovoris, ...
... uz si mi ich dala, ...pozri sa na seba, aka si pekna a stihla, ...ha, co hovoris, ...suhlas?
netrap sa teraz tym, casom zmiznu, popracujes na tom. teraz sa tes ze si ok.
ufo25:
ked budes mat priatela, ktory Ta bude uprimne lubit, ver, ze ziadne kilecka mu vadit nebudu. Hned Ti bude lepsie u srdca. Skus hladat. Mozno das zivotu uplne novy a krajsi rozmer...
super,darujem Ti ich,hej hej som stastna,nic mi nechyba,len tie kilaaa ufff.a ako ti ich darujem?