Ktorá drogéria je podla vás najlacnejšia? Kde nakupujete? V DM-drogerie, 101 drogerie alebo Teta, či ešte nejaké iné?
Ktorá drogéria
Ja osobne kupujem drogeriovy tovar ako cistidla, pracie prasky, avivaze atd povecsine v hypermarketoch ked idem na velky nakup .... ale ak si kozmetiku idem kupovat pre seba (telove mlieko, kremy na tvar, deodoranty atd) tak to asi v teta drogerii, nakolko sa mi zda ze sa velmi zlepsila ich ponuka a u nas mame 2 poschodovu tetu, cize tam je kadeco..... do DMky som tiez zvykla chodit ale mne to pride ze to strasne zdrazelo tam... ale tak ked idem okolo a surne nieco potrebujem tak idem tam.... a malovatka kupujem cez internet alebo v parfumeriach .....
Ja osobne kupujem drogeriovy tovar ako cistidla, pracie prasky, avivaze atd povecsine v hypermarketoch ked idem na velky nakup .... ale ak si kozmetiku idem kupovat pre seba (telove mlieko, kremy na tvar, deodoranty atd) tak to asi v teta drogerii, nakolko sa mi zda ze sa velmi zlepsila ich ponuka a u nas mame 2 poschodovu tetu, cize tam je kadeco..... do DMky som tiez zvykla chodit ale mne to pride ze to strasne zdrazelo tam... ale tak ked idem okolo a surne nieco potrebujem tak idem tam.... a malovatka kupujem cez internet alebo v parfumeriach .....
Drogéria! Moja téma!!! :D :) To sa nedá takto všeobecne povedať, lebo v jednej je jedno drahšie a v druhej je zase niečo iné lacnejšie. Ja polistujem letáky a keďže DMka a 101tka sú blízko seba, tak nalúpim (to je preklep, nakúpim malo samozrejme byť, ale ma to pobavilo, tak som to nechala napísané pôvodne :D) tak, aby som ušetrila čo najviac. Čiže treba sledovať akcie, no niekto možno nemá čas sledovať a ešte potom behať po viacerých obchodoch, tak už každý podľa seba :) A inak my máme v meste jeden obchod, kde majú kuchynku, dekorácie, obalové materiály a aj drogériu a tam majú na niektoré veci najlepšie ceny, tak niečo kupujem aj tam. A v podstate za plnú cenu ani nič nekupujem, vždy počkám na akciu, resp. si urobím zásobu a potom si dokúpim. A aby som nezabudla, niektoré veci kupujem semtam aj v Bille, Lidli a Tescu plus internet, keď už niečo objednávam a platím poštovné...
Ja kupujem, tam kde práve som a majú dobrú akciu. Dekoratívku a parfémy si objednávam z notino.sk.
väčšinou v DM , mam aj zakaznicku kartu, takze ked kupujem parfem mam zlavu ako naposledy 2€, teraz som kupovala kokosovy olej tak aj na ten mi dali zlavu skoro 2€
Od kedy som objavila e-shop www.nemecka-drogeria.sk stal sa mojim najoblubenejsim obchodom na drogeriu kupujem tam vsetko ta kvalita a vona sa s nasimi nema sancu rovnat su perfektne aj cenovo sa to velmi oplati dokonca aj ked mam zaplatit postovne
DM - zlavovy system, essence, Catrice, Alverde
Teta - dobre akcie, 2 stojany essence + My Skin, sirsi vyber (KE)
cize ja to striedam podla toho co mi treba a kde su ake akcie :)