Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Otázka na starších dospelých (30+)

Príspevok v téme: Otázka na starších dospelých (30+)
červený

Chodíte do práce, zarábate, staráte sa o chod domácnosti atď...
Stíhate mať popri povinnostiach aj nejaké koníčky? Alebo prídete domov unavený z práce, osprchujete sa, niečo zbaštíte a až do večera pozeráte telku prípadne si idete na chvíľu pospať? Alebo prídete z práce domov a začnete sa venovať niečomu čo vás bavý? Nejaké koníčky a pod.? Pýtam sa preto lebo moji rodičia žiadne koníčky nemajú. a chcem vedieť či je to takto v každej rodine alebo len u nás :/
Samozrejme môžu odpovedať aj mladší ako 30 ale keďže majú moji rodičia nad 30 tak aby to bolo čo najbližšie k odpovediam na porovnanie.

ReginaPhalange

Ahoj cerveny, myslim, ze vela ludi (aj mladsich cca 23) pridu z prace, zapnu telku a vypnu mozog. Len zabijaju cas pre TV. Moj manzel je odporca TV a doma sa venuje kniham, sachu a hudbe, kt. miluje. Je len na nas ako volny cas vyuzijeme.

jajka001_

je to tak, ze clovek je pri tych povinnostiach taky utahany ze vacsinou nema chut na nieco extra. ale urcite ak by chcel tak si cas na nieco aspon raz do tyzdna najde. a samozrejme cez vikend. zalezi samozrejme aj od prace, ci je manualna, fyzicky narocna, a clovek je unaveny a radsej si posedi alebo je to praca v kancelarii, kde potrebuje psychicky oddych a aktivny fyzicky oddych, sport. ale vacsinou ked pride clovek z prace, porobi co treba doma, nakupi, uprace, tak je rad ked si vecer sadne,pozrie tv a ide spat, lebo rano zas vstava :) mat konicky je ale velmi prospesne, je dobre sa premoct a najst si ten cas.
muzi su vacsinou lenivi niekam ist a zeny ak nemaju s kym a ak su utahane, tak to tiez radsej zalomia a idu spat.

mate59

mám spústu koníčkov,po príchode z práce sa v lete, keď je moc teplo venujem cyklistike /cca30 km/,striedam to s behom celoročne 50 min. skoro denne nebežím len keď prší, sneží a je mráz pod - 6 st.Keď sa dá,tak plávanie.Zimné športy nemilujem,ani zimu,vtedy študujem a čítam čo ma zaujíma,v lete ešte hubárčenie, zber byliniek,sobota a nedeľa výlety,prípadne chalupa,na telku moc času nie je,keď, tak až večer,keď nie je návšteva alebo nejdem na návštevu.Mám skôr málo času než nuda.