Menzes mi mešká 3. deň, tak som si kúpila tehotenský test, no vyšiel mi negatívne, čo ma trošku zamrzelo, pretože po bábätku s manželom túžime a snažíme sa oň už 4.mesiac. Kedy skúsiť ďalší test?
tehotenský test - 3.deň meškania
nedockava, neber to nijak tragicky, ani nebud smutna, zdravym parom sa to v priemere do roka podari a 4 mesiace naozaj este nic nie su... aj nam sa to podarilo az na 6.
Snaha o splodenie baby dnešným dňom opäť zlyhala. Mrcha si opäť prišla. Trochu mi je to ľúto, že nám nejak šťastie nepraje...:-(
ahoj .ked som citala co si napisala tak si mi pripomenula mna samu. mne menzes meska 4 den a dnes som si aj robila test a nepotesil ma a to som uz tajne dufala ze som tehotna pretože by som to uz velmi chcela len ja som ho robila poobede a nie rano ako sa to ma mozno je aj to zle a som mozno tehotna ale asi keby som aj bola tak si myslim ze je jedno ci rano alebo neskor .no pockam aspon par dni a ak nedostanem tak vyskusam znova ale uz rano .hoci ja som v septembri vysadila Hak po 8 rokoch a neviem ci aj preto som zatial nedostala menzes predtym to bolo vzdy presne podla hodiniek . skusame este len mesiac tak zatial nestresujem ale bola by som stastna ak by som uz bola . len aj ked som brala Hak tak pred menzesom ma troska brucho pobolievalo aj prsia a teraz nic len ma prsia bolia vlastne len bradavky a to som tak este nemala no mozno si uz aj namyslam lebo to velmi chcem . preto ti drzim palce aby vam to vyslo a mohli ste sa tesit. Držim palce?:-)))
ahoj .ked som citala co si napisala tak si mi pripomenula mna samu. mne menzes meska 4 den a dnes som si aj robila test a nepotesil ma a to som uz tajne dufala ze som tehotna pretože by som to uz velmi chcela len ja som ho robila poobede a nie rano ako sa to ma mozno je aj to zle a som mozno tehotna ale asi keby som aj bola tak si myslim ze je jedno ci rano alebo neskor .no pockam aspon par dni a ak nedostanem tak vyskusam znova ale uz rano .hoci ja som v septembri vysadila Hak po 8 rokoch a neviem ci aj preto som zatial nedostala menzes predtym to bolo vzdy presne podla hodiniek . skusame este len mesiac tak zatial nestresujem ale bola by som stastna ak by som uz bola . len aj ked som brala Hak tak pred menzesom ma troska brucho pobolievalo aj prsia a teraz nic len ma prsia bolia vlastne len bradavky a to som tak este nemala no mozno si uz aj namyslam lebo to velmi chcem . preto ti drzim palce aby vam to vyslo a mohli ste sa tesit. Držim palce?:-)))
Máš pravdu, za predchádzajúce mesiace som tých testov nakúpila, a vždy na druhý den menzes prišiel, tak som si vždy povedala, nabudúce žiadny test, vydržím, no nevydržala som. Túžba mať dieťa je silnejšia.
Určite je to veľmi ťažké skúšať a nič, no s domácimi testami by som to nepreháňala, nejde ani tak o peniažky:). Objektívne by bolo najlepšie počkať tak 2-3 týždne a keď sa menzes vážne nedostaví, zabehnúť ku gynekológovi. Test z krvi je vysoko spoľahlivý a ak sa zadarí, v 5-6 týždni od prvého dňa posledného menzes vidieť na UZV aj klopkať srdiečko:)). Neviem, či vydržíš pár dní, sú to stresy, no očakávanie a hormóny veľa spravia, čím viac testov si v priebehu času urobíš a nič, tým horšie na nervy:(. Držím palček.