vnutorny orgazmus pozn. rucne strucne

Príspevok v téme: vnutorny orgazmus pozn. rucne strucne
werhon

Prvy krat som zazila rozdiel v jednej veci. Ked muz robi zene rukou dobre ked je vnutri, je velmi dolezity uhol.. to som vedela.. ale ze ked lezi po mojej lavej strane a robi mi to lavou rukou to je na nezaplatenie, akonahle je na druhej strane a ruku ma vymenenu je to velky rozdiel. Orgazmus je uplne iny, mensi a viacej sa mi chce cikat, to z lavej strany je neskutocny zazitok... fuu.. prvy velky vnutorny orgazmus... ako je to vlastne mozne? prava alebo lava ruka :) u mna jednoznacne lava.. to by ma nikdy nenapadlo

kikusiatko12

mam 12 rokov a normalne si prstujem. Nikdy nevydrzim az k orgazmu. Ako nato? je normalne ze si uz v 12 prstujem?

werhon

Z prava mam pocit ze mi tlaci na trochu nespravne miesto co mi nesposobuje slast. Nedje ani tak o cikanie, jednoducho je to take ze nieco tomu chyba. Ked je ale z lavej strany, mam pocit ze zo seba vydychnem celu svoju dusu. obrazne povedane taky stupajuci pocit velkej slasti uz od zaciatku, je to moj novy partner, takze niesme este v nejakom hlbsom stadiu sexualneho poznania sa, ale napriek tomu mi prvy krat urobil vec aku mi neurobil este nikto predtym. viem a citila som ze vystreknem keby som zatlacila ale to som sa este hanbila na zaciatku, a okrem toho si myslim ze sme neboli este na takyto zazitok prirpaveny obaja, setrim si to na inokedy ;)

AdamKrt

Nechce sa Ti cikat. Keby si prave ten pocit nepotlacala, ale poddala sa mu, zatlacila, tak by si dosiahla uplne iny orgazmus - tzv. mokry. Cize to, co teraz povazujes za slabe by bolo pravdepodobne este lepsie, nez to co zazivas z lava...