Pred necelym mesiacom som prišla do Anglicka aj s info že je tu pavukov viac. Odmalička sa prišerne bojim pavukov, neviem ci sa toto už da priamo nazvat že mam arachnofobiu ale podla toho čo som si vygooglila splnam všetky podmienky psychopata tohto druhu. Včera večer som zažila taky šok ked som sa v noci nevedela dostat do domu lebo pri zamku bol pavuk ako moja dlan.ˇBala som sa až tak že som nedokazala zadržať plač. Zaspat som samozrejme nevedelam všetko ma svrbelo, a do postele som si lahla až po 10 min čo som z rohu očihala všetky miesta. Moj strach je neopisatelny, aj sa za to trochu hanbim, pripadam si jak hysterka ale kto to pozna určite ma pochopi. Viete mi nejak poradit ako sa psychicky ukludnit ked dojdem do dalšieho kontaktu, lebo ak je pravda aj o tom skakajucich tak to tu balim a idem naspet. Dakujem :)
Strach z pavukov
bonk
je to rozne, ale radovo su to sekundy, keby to boli minuty, nebavilo by ma sem chodit, pozdravujem
Nahodou s pavukmi je sranda... dobre horia v ohni (offtopic). Ale ak to nevies rozdychat, tak radsej prid domov. Alebo pouzi biolit
dcera kupila s manzelom dom pred 7 rokmi a este nebola v pivnici lebo predpoklada ze by tam mohol byt pavuk...
tech.otazka pre ta3(ak este nespi)..kolko trva u vas od kliknutia pozobrazenie prispevku na slov.serveri.dakujem.
ja sa pavukov sice nebojim ale pri pavukoch hentej velkosti by ma tiez chytala panika :)
Mám kamarátku, ktorá má tiež chorobný strach z pavúkov arachnofóbia sa to tuším volá. Ono mrzne, keď vidí pavučinu, iba pavučinu bez pavúka. Má strach prejsť napr. cez zárubňu na ktorej visí pavučina, nieto ešte aby tam bol pavúk. Ja sa týchto našich slovenských pavúkov nebojím, ale takéto iné druhy,to by som bála aj ja. Chápem ťa úplne, ak sa s tým nedokážeš zžiť tak sa radšej vráť.
ja som sa na Slovensku pavukov nebala, ale ako som prisla do Australie, sa ich tiez velmi bojim, lebo tu je niekolko druhov az smrtelne jedovatych, uz som tie smrtelne jedovate aj videla, ziju v blizkosti cloveka, snazim sa dodrziavat urcite zasady, ktore som citala, aby som sa postipaniu vyhla, snazim sa prisposobit a naucit vedla nich zit, ale u Teba je to zrejme vacsi horor, ak ide o fobiu, ale ludia predsa ziju s roznymi fobiami, zisti si, ci su jedovate a ak nie, tak sa snaz s tym nejako bojovat, a ak to predsa nepojde, vrat sa domov, kde nieto tolko a hlavne takych velkych pavukov