beznadejna situacia- rozum hovori jedno, srdce druhe??

Príspevok v téme: beznadejna situacia- rozum hovori jedno, srdce druhe??
lara123pomoc

V decembri minuleho roku som sa rozisla s byvalym priatelom. Chodili sme vtedy spolu asi 10mesiacov. Nic nezvycajne, zazila som uz aj 2rocny vztah, dlhsi. Presne toto som si totiz hovorila pri rozchode. V januari o mesiac neskor ked sme boli rozideni sme s adali opat dokopy ale po tyzdni to opat skrachovalo cele na tom istom dovode. Pokial viem, nikto z nas dvoch enmal dalsiu lasku, lubili sme sa velmi, len z jeho rodicov som mala pocit tedaa z jeho mamy presnejsie ze nim manipuluje a zasuhuje do naseho vztahu. Je to dlhy pribeh tazko to napisat vsetko do viet. Podstatne je ze ked sme sa vratili k sebe na ten tyzden tak sme sa pohadali zas pre nejake veci co sa tykali jeho rodiny , a dalsia vec,ze ma udrel a ja som ho vyhodila z bytu. Rozchod to bol strasny. Pred tyzdnom som ho prvykrat stretla odvtedy co sa stala ta vec s fackou. Strasnu zlost som mala vsebe cely tento rok od januara za to zo urobil, za to ze mi jeho matka krividla a on akokeby nevedel stat za mnou vlastne za nami predsa..skoda reci proste.Vratili sa mi myslienky na neho. Sponiemky vsetky detaily krasneho casu spolu straveneho. On ked tam stal na chodbe sa mi pozdravil, spytal sa ze ako sa mam aj som mu odpovedala a potom bez slovas oňzutekal prec . Videla som ho zpoza okna ako stoji vonku a prestupuje n achodniku a pozera sa do blba...neskor mi napisal ze mu prislo tak strasne smutno vsetkeho co sa stalo a ze toho ze uz to nie sme my. Ja mam momentlane chalana s ktorym som uz 4mesiace asi. Cely tyzden ako som ho stretkkla nemozem prestat na tneho mysliet. Pri tom som toho cloveka este v januari nenavidela az do dakych par tyzdnov dozadu. Neviem zrazu som si len uvedomila ze nenavist a hnev je prec. A to ma desi :( preco??ved mi tak velmi ublizil...A zostali len spomienky. A smutnok:-( stale premyslam nad nim...nechcem opustit terajsieho priatela to by si odo mna nezasluzil. Ale citim sa sama mizerne furt mi utekaju myslienky na neho, som akoby nevroznejsia z toho neviem co sa deje proste....

kafe

lara123.. zakazuješ si myslieť na neho - zlý nápad, zakázané ovocie najviac chutí, láka.. Bojuješ s pocitmi, ktoré si kedysi cítila k bývalému - bojovaním proti niečomu, dávaš tomu silu, teda spomienky na niekdajšiu krásnu minulosť s ex sa vracajú a vynárajú, aj keď ich cheš pochovať alebo bývalého uzavrieť.
Kľudne si priznaj ČO TERAZ cítiš k bývalému priateľovi a prečo. Ujasni si to, usporiadaj v hlave, daj svojim pocitom priechod aby mohli odísť (alebo zostať), nedus ich v sebe. A buď tak ako prišli aj odídu, alebo zosilnejú natoľko, že k bývalému sa ešte vrátiš.

lara123pomoc

Srdce ma vlastny rozum toje cista pravda ale ja neviem ako dalej. Cim dalej mam viac nervy na frajera sucasneho a najradsej by som asi bola teraz sama...

leaaa

Lara, nastastie moj novy priatel to dokazal pochopit, ze som takto zareagovala, zazil tiez nieco podobne, ba este horsie, rozvod. Dal mi este sancu a je mi velkou oporou, ked mi je tazko. Vies, predtym, ako som sa vratila k ex, mnou zmietali rozne myslienky, pretoze nas vztah bol ok, planovali sme si buducnost, nikto netusil z nasich rodin, ze sa nieco take prihodi...a stalo sa, bolo to velmi tazke obdobie, ked aj moji rodicia prisli za mnou taku dialku, aby mi dohovorili....ale ja som bola neoblomna....Len tie chvile samoty, boli mojou pascou....napokon som do nej spadla...boli to myslienky hlavne istoty, pretoze nic zle som s nim nezazila a mozno mala obavy z toho noveho vztahu...ale nakoniec som to predsa len ukoncila, iked viem, ze moj ex ma stale lubi...odkedy som po2.x od neho odisla moje myslienky odisli tiez, skusila som to, ale moje city ochladli...teraz pozeram len dopredu..

lara123pomoc

Leaa: a ty si sa rozisla stoutvojou znamostou a vratila sa spat k tomu 8rocnemu vztahu a potom ho ukoncila definitivne? a aka je sucasnot si s niekym teraz?ako si si to usporiadala v halve a v myslienkach zaroven,,,,?

leaaa

Ahoj, viem,co prezivas...to iste som zazivala donedavna aj ja. Zoznamila som sa s niekym, kvoli komu som ukoncila 8-rocny vztah, ktory fungoval normalne, bez hadok, nasilia, len z mojej strany bolo viac ocakavani, ktore sa nesplnili. Napokon som odisla. Zmenila partnera aj krajinu. Najhorsie bolo ist zo vztahu do vztahu, moj novy priatel za to nemohol, ale mne sa stale vracali myslienky k byvalemu...najhorsie bolo, ked som bola v praci, pretoze to som bola 2 tyzdne sama a tie myslienky prichadzali a prichadzali..Raz som sa k nemu aj vratila, ale nakoniec som zistila, ze mi je ako dobry kamarat, ale nic viac. Som rada, ze toto obdobie mam uz za sebou, hoci je to velmi cerstve.Drzim ti palce, aby ti to dopadlo dobre...

lara123pomoc

sto x za den sa pristihnem ako mam tie myslienky, a stokrat si to aj zakazem...len nie vzdy to ide tak ako by si clovek predstavoval,a som si vedoma toho ze ostat a dat sancu terajsiemu vztahu bez ohladu na nejake byvale pocity k ex je spravne riesenie len musim stym stale bojovat a neviem ako to cele dopadne. chcem aby to preslo rychlo tak ako to prislo nech je to aj tak rychlo prec z mojej hlavy...

jajka001_

nehnevas sa uz na neho lebo vies ze ti neublizil schvalne. ale rozhodla si sa spravne, tak nanho rychlo zabudni. muz ktory sa necha manipulovat matkou je hotove nestastie.