francúzske milovanie

Príspevok v téme: francúzske milovanie
miau

Keď mám na ústach kútik, môžem priateľovi dopriať túto rozkoš? Mám obavy, že mu na jeho pýchu zanesiem nejakú pliagu. Inak neviete náhodou, čo spôsobuje kútiky? Vraj tam mám kvasinky, no neviem,kde sa nabrali. Od mája ma trápi táto nepríjemnosť už šiestykrát. Liečim sa mastičkou od kožného, tak som zvedavá. Lekára som sa nepýtala, či môžem partnerovi poskytnúť túto rozkoš. Je to už starší a vážny pán a bolo by to dosť trapné. Tak prosím vás v tomto fóre.

milena

Nemas za co. Nech spravi on tebe:) Akurat sa mi doliecuje herpes a sme na prerusovanej sulozi, tak ten moj chudatko musel striekat do luftu:))chod na google.sk daj si kutiky a malo by ti vyhodit aj to, co to sposobuje.

miau

Na vyšetrení imunity som bola pred rokom, vraj je v poriadku, aj keď tomu kvôli častým nádcham neverím. A ďalší štvrtok idem na odber krvi, či nemám zvýšený cukor.

milena

Nemas za co. Nech spravi on tebe:) Akurat sa mi doliecuje herpes a sme na prerusovanej sulozi, tak ten moj chudatko musel striekat do luftu:))chod na google.sk daj si kutiky a malo by ti vyhodit aj to, co to sposobuje.

milena

Ked mas cokolvek na ustach (herpes, kutiky) alebo v ustach (afty) v ziadnom pripade take cosi nerob. Mna by teda veeeelmi mrzelo, keby som partnera nejak takto nakazila a ked mam herpes, tak si take cosi bohuzial odpustime a milujeme sa len normalne. Zvys prijem b komplexu.