zabudol som chodit

Príspevok v téme: zabudol som chodit
mijakl20

mam zvlastny problem a trva asi rok aj pol. totiz pri chodzi ked si uvedomim ze kracam mam pocit ze ma nohy neposluchaju,uplne chodim do kriva ci chcem alebo nechcem. ako keby som zabudal pomaly chodit.citim ze v nohach nemam stabilitu ze raz niekde spadnem.musim chodit nasiroko aby som sa vobec udrzal a casto ma boli hlava, skoro kazde rano a do obedu bolest prestane a zaroven "chodzu neistoti" pocitujem uz rok aj pol.som mlady,mam len 21 rokov a mam tusaka ze skoncim na voziku. co mi je?
p.s: uz som znenavidel preto chodzu peso!!! takto sa zit neda...:(

suseda

moj sused chodil tiez tak vselijako,teraz je v nemocnici,vraj to ma z pozivania alkoholickych napojov,odumieraju mu periferne nervy

lleilla

mna ta diagnoza,tiez napadla,vzhladom ku klinickym priznakom a veku-ale nerobit unahlene zavery,chce to toho odbornika neurologa

mug

ja mam tiez podobny problem,tiez si myslim ze ma nohy nepocuvaju a kracam krivo pri chodzi sa mi stava ze zacnem spomalovat a potom zrychlovat, a nohy mam celkovo blizko seba teda sa mi suchaju nohavice o seba...tento problem zacal ked som prisiel zo zahranicia kde som pracoval a neraz som tam musel chodit po kolenach.denne som presiel po kolenach aj 4km...prosim o radu lebo uz ma to takto prestava bavit ako sa kazdy pozera ze neviem chodit...

RNG

zapaly vo vnutornom uchu casto zasiahnu statokinetiku, preto ich treba adresovat, najma kvapkanim roztoku GSE do nosa, kde potlaci infekcie v prinosnych dutinach odkial sa dostavaju cez Eustachovu trubicu do vnutorneho ucha a branim oregan9oveho oleje, kedze mnohe z tych infekcii su typu kvasneho ci fungalneho, takze na ne je carvacrol z oreganoveho oleja ucinny, tiez je to expectorant.
Rybaci olej pomoze zahojit poranene nervy.

vypsana_fixa

chod k doktorovi abynebolo neskoro.
mozno pomozu rehabilitacie.
a ak sa bojis skus hlavne cvicit s nohami...neprestavaj s nimi hybat!!