Je alebo nie je panna keď mala sex ale blana sa nepretrhla?
Diky. :)
niektore dievcata nemaju blanu,alebo pri a sporte tam kde sa roztahuju,gymastika a podobne, vlastne sa im blana pretrhne alebo pri zavedeni tampona...je vela pripadov
NEVIEM NACO SA PYTAS TAKE HOVADINY KED SEX MALA TAK UZ PANNA NIE JE A NEMA UZ BLANU A FURT BUDES TOCIT LEN O TOM ISTOM BOZE MOJ
KRISTE PANE
TAK KED SEX MALA TAK TA BLANA JE URCITE PRETRHNUTA A UZ PANNA NIE JE TO JE LOGICKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Pane Bože... Ja nehovorím že som mal sex a teraz sa pýtam či je alebo nieje panna.
Ale pýtam sa na prípad že keby pretrhnutá nebola a sex už mala tak či je alebo nieje panna.
este raz sa ta pytam ako vies ci sa pretrhla ???????????????
Ďaľší exot? Vy načo máte potom sex, keď ste ešte z niektorých vecí hlúpy? Najprv teória až potom prax moj milý :)
Ja som nepovedal že sa nepretrhla. Nepýtam sa na konkrétny prípad. Iba na to, že či je alebo nieje panna keď sa nepretrhla ale sex mala.
a ty ako vies ze sa blana nepretrhla? si gynekolog?
Najčítanejšie články
Jarné bundy dámske - ako si vybrať tú najlepšiu?
Ako práca v záhrade pomáha proti stresu a úzkosti
Najobľúbenejšie babské rady z kuchyne: Zatočte s chrípkou už v jej počiatkoch
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Oblečenie pre váš nový aktívny rok
Tajomstvo zdravých a silných vlasov: Ako zastaviť ich vypadávanie?
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Chcete si užiť cestovanie? Tieto aplikácie vám nesmú v iPhone chýbať
Staré a exspirované lieky nepatria do koša, sú nebezpečným odpadom. Zbavte sa ich takto!
Farmaceut: Vitamín D je symbolom imunity, strava nám zabezpečí len 10 % potrebného množstva
Emocionálna inteligencia nie je len vrodená. Môžete ju aj získať, hovorí terapeutka
5 mýtov o cholesterole, ktorým by ste nemali veriť!