ahojte , prosím Vás o radu...
poznáte niekoho , kto napráva vyskočené stavce na chrbtici, skrátka , čo napráva všetko...
súrne to potrebujem....
ďakujem Vám veľmi pekne....
môžšte mi napísať aj na mail , janahed@azet.sk
ešte raz veľmi pekne ďakujem
vyskočené stavce
Ja som bola u toho vo Vlčanoch, no mne vôbec jeho naprávanie nepomohlo, len čo mi narobil obrovské modriny v oblasti krížov, a bolo to veľmi bolestivé. Jeho meno si už nepamätám.
aku taxu berie pan danac z dediny kajal
sandy
ja som bola nehybná,úplne ako ochrnutá,mala som vyskočené 2 medzistavcové platničky,takže to bolo potrebné napraviť.ja si to dávam robiť odborníkovi,nielen tak niekomu....
inak, moc nevymyslajte s napravanim, kamaratkin otec tak zostal paraplektik na vozicku, a to mu krcnu chrbticu napravali v univerzitnej nemocnici..
asi píšem neskoro,ale ja som zo šale a bola som vo vlčanoch,to je dedinka pri šali.neviem už jeho meno,len viem,že ordinačné hodiny má od 8-18.
zuzkas som z TO , ak sa dá mohla by si mi napísať na mail , adresu toho chiropraktika , inak nevadí , prejdem aj ďalej , len nech poradí...
ďakujem
a mjanik po nachladnutí to nie je , je to z pádu a dosť škaredého....
inak dík
ahoj.neviem odkial si,ja mávam dosť často vyskočené medzistavcové platničky.chodím k ortopédovi na naprávanie,to hradí poisťovňa a minule ma to chytilo cez víkend,že som bola uplne paralizovaná,tak som šla chiropraktikovi-súkromníkovi.dala som 10 eur za napravenie.a potom som si mala dávať na to vyskočené plienku namočenú v bielom víne,to vyťahuje zápal a uvoľňuje.pomohlo mi to,odvtedy som nemala nič vyskočené!