Ahojte myslíte si že môže existovať niečo také ako fobia zo vzťahu? Povedal mi to jeden muž. Poznáme sa už dlhšie má 31 rokov a stále je sám a doteraz ani nemal dlhší vzťah, stretávame sa tak potajne lebo ja mám 22 a nevedela som či s ním chcem mať vzťah ale postupne ako sme sa stretávali sme začali k sebe cítiť asi niečo viac...začalo sa to rozvíjať a ja som ho požiadala že by som chcela mať normálne rande ako každý pár :) on s tým v podstate aj súhlasil ale potom sa to zmenilo stále to nijako neriešil a ked sme sa mali stretnúť tak sa ani neozval...tak som si myslela že tým stratil záujem o mňa. No aj tak som sa mu nakoniec ozvala ja a spýtala som sa prečo neprišiel a prečo sa neozval a že ma riadne nahneval tým! :D on sa mi ozval až na druhý deň a napísal mi hrozne dlhý mail o tom ako sa do mňa zamiloval ale vraj mi nechce dalej ubližovať a musí mi povedať pravdu. Bolo toho veľa čo napísal ale v podstate napísal že má strašný strach vlastne fobiu zo vzťahu, aj ked túži tiež hrozne po láske a chce ma ale vraj sa predtým schováva ako zbabelec ...vraj mal už veľa takýchto vzťahov ktoré ukončil skôr než sa začali. Vraj sa to raz pokušal liečiť aj u psychologa ale nepomohlo,tak som mu vysvetlila že to s ním chcem skúsiť a že pôjdeme na to pomaly. Ale vôbec neviem čo mám od toho očakávať. Stretol sa už niekto z vás s niečím podobním???? Prosím aspon o nejakú radu :))) díky
Fobia zo vzťahu?
dakujem jajka za normálny pohľad :) ano aj mne to príde fakt zvláštne preto sa tu na to pýtam :D či je to vôbec možné...je jasné že sa s ním chcem o tom ešte porozprávať z čoho vôbec ten strach pramení, lenže o teraz jak sa mi s tým zdôveril odišiel na týždnovku ale sme ešte v kontakte no bojím sa že už sa bude báť znovu sa so mnou stretnúť... :( dufam že som už nestratila...ale dufam že to pôjde :)
myslim si že by ste to teda nemali brat ako vstah ale ako kamaratstvo a možno ked si zvykne ta ma pri sebe prestane sa bat,,,,,možno sa boji len sklamania
je to zvlastne ale ked ho lubis tak to skuste prekonat, snad potom ten problem zmizne. asi bol velmi dlho sam. a nevie si zvyknut na to ake to je mat vztah.
a ešte niečo k tebe pán odborní AdamKrt keby ma chcel už ma má! sama som sa mu už núkala na sex...len nebolo kde a potom sa stalo toto...
:DDD na takýto názor sa môžem iba zasmiať...sme s jednej dediny a poznám ho nieje ženatý dokoca poznám celú jeho rodinu... :D ale dakujem aj za taký názor...
Alebo vidi Tvoj priatel, ze Ta chytil na hacik. Rybku ma zaseknutu a teraz hodi nejaku navnadu, aby nevyslo na povrch, ze je zenaty...