Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Fobia zo vzťahu?

Príspevok v téme: Fobia zo vzťahu?
emka212

Ahojte myslíte si že môže existovať niečo také ako fobia zo vzťahu? Povedal mi to jeden muž. Poznáme sa už dlhšie má 31 rokov a stále je sám a doteraz ani nemal dlhší vzťah, stretávame sa tak potajne lebo ja mám 22 a nevedela som či s ním chcem mať vzťah ale postupne ako sme sa stretávali sme začali k sebe cítiť asi niečo viac...začalo sa to rozvíjať a ja som ho požiadala že by som chcela mať normálne rande ako každý pár :) on s tým v podstate aj súhlasil ale potom sa to zmenilo stále to nijako neriešil a ked sme sa mali stretnúť tak sa ani neozval...tak som si myslela že tým stratil záujem o mňa. No aj tak som sa mu nakoniec ozvala ja a spýtala som sa prečo neprišiel a prečo sa neozval a že ma riadne nahneval tým! :D on sa mi ozval až na druhý deň a napísal mi hrozne dlhý mail o tom ako sa do mňa zamiloval ale vraj mi nechce dalej ubližovať a musí mi povedať pravdu. Bolo toho veľa čo napísal ale v podstate napísal že má strašný strach vlastne fobiu zo vzťahu, aj ked túži tiež hrozne po láske a chce ma ale vraj sa predtým schováva ako zbabelec ...vraj mal už veľa takýchto vzťahov ktoré ukončil skôr než sa začali. Vraj sa to raz pokušal liečiť aj u psychologa ale nepomohlo,tak som mu vysvetlila že to s ním chcem skúsiť a že pôjdeme na to pomaly. Ale vôbec neviem čo mám od toho očakávať. Stretol sa už niekto z vás s niečím podobním???? Prosím aspon o nejakú radu :))) díky

emka212

dakujem jajka za normálny pohľad :) ano aj mne to príde fakt zvláštne preto sa tu na to pýtam :D či je to vôbec možné...je jasné že sa s ním chcem o tom ešte porozprávať z čoho vôbec ten strach pramení, lenže o teraz jak sa mi s tým zdôveril odišiel na týždnovku ale sme ešte v kontakte no bojím sa že už sa bude báť znovu sa so mnou stretnúť... :( dufam že som už nestratila...ale dufam že to pôjde :)

civediamo

myslim si že by ste to teda nemali brat ako vstah ale ako kamaratstvo a možno ked si zvykne ta ma pri sebe prestane sa bat,,,,,možno sa boji len sklamania

jajka001_

je to zvlastne ale ked ho lubis tak to skuste prekonat, snad potom ten problem zmizne. asi bol velmi dlho sam. a nevie si zvyknut na to ake to je mat vztah.

emka212

a ešte niečo k tebe pán odborní AdamKrt keby ma chcel už ma má! sama som sa mu už núkala na sex...len nebolo kde a potom sa stalo toto...

emka212

:DDD na takýto názor sa môžem iba zasmiať...sme s jednej dediny a poznám ho nieje ženatý dokoca poznám celú jeho rodinu... :D ale dakujem aj za taký názor...

AdamKrt

Alebo vidi Tvoj priatel, ze Ta chytil na hacik. Rybku ma zaseknutu a teraz hodi nejaku navnadu, aby nevyslo na povrch, ze je zenaty...