ahojte, mate niekto skusenosti s tymto samponom?? ak ano tak ake ? :)
swiss o par silver-sampon
tak lebo pri korienkoch som mala svoje vlasy a dalej zafarbene ciernou farbou...
Neviem, ci prave " vytiahne " tu zltu farbu, ale kazdopadne vlasy chytia taky bielo-sivy nadych :) Ja ho nechavam posobit 2 min. A ano, nemal by sa pouzivat tak, ze pravidelne sa zmyvas len s nim. Ja sa zmyvam kazdy druhy den, tak si ho dam vzdy pri kazdom druhom umyvani vlasov.
A preco mas pri korienkoch biele a zvysok zlty? Ja mavam skor opacne :)
whee_ee nie oranžovú, žltú ;)
beibi kúpiš to v DMke
aha... no o to mi ide aby mi tu zltu farbu vytiahlo z vlasov.... lenze ja mam pri korienkoch take uplne biele az skoro sive... co to spravi s tymi vlasmi?? ... a este.. kde sa to da kupit ??... niekto mi povedal ze v tescu to maju ... ale neviem ci naisto...
MerK on sa má používať maximálne raz za týždeň, pretože to fialové farbivo sťahuje ten žltý nádych... keď ho používaš často, je pochopiteľné že ti môžu sfialovieť vlasy..
lioness_01 je to na stiahnutie žltého nádychu z blond vlasov
lioness keď ti blond chytí do oranžova, tak ti to tú nepeknú oranžovú vytiahne, o to tam ide... Mne len tak napadlo, že čo by to spravilo s tmavými vlasmi, ale myslím, že skôr nič. :D
to má za úlohu vybieliť vlasy? a to je na čo ako dobré ?
Ja som ho pouzivala tyzden a vybielil mi vlasy tak, ze miestami chytali az fialovy nadych