Silno krvácam

Príspevok v téme: Silno krvácam
zú.

ahojte, prosim vas neviete mi niekto poradit nieco na silnu menstruaciu? stale nosim nocne vlozky a stale si ich musim menit. ked mam menzes, nikam nemozem ist, pretoze by som musela stale chodit na wc vymienat si vlozku. buduci tyzden to mam dostat a mam dolezite stretnutie, plus budem musiet mat vysoke podpatky :( neviem, ci to zvladnem. ja poznam na to citron, no boli ma z toho brucho. neviete niekto o niecom? najlepsie nieco prirodne, lebo berem dost liekov a nechcem zatazit organizmus. hak som brala, no nepomohlo, uz nechcem brat hak, len mi to vsetko zhorsilo. cakam na nejaky domaci receptik, dakujem !!! :)

hviezdicka*

janab
s tamponmi pravdepodobne vela skusenosti nemas...
Tampon nesluzi ako stupel, ktory ti zapcha vaginu a zabrani tak odtekaniu krvi. Tampon je z nasiakaveho materialu, cize krv do neho nasakuje a ak uz nema kam, potom krv preteka okolo neho

janab

Neviem či je správne, ked je silné krvácanie a použiť tampon. Práve lekári upozornujú, že by mohlo dojsť k šoku,proste to množstvo krvi musí ísť von, nemôže sa to zdržiavať v oblasti pošvy a maternice...Mala by si zájsť ešte pred tým stretnutím za svojou gynekologičkou a existujú lieky na zmiernenie krvácania..

Aduliena

A riešiš tento problém aj s gynekológom? Lebo ak nie, mala by si to s ním riešiť, pretože silné krvácanie je nebezpečné. Odporúčam vyššie dávky vitamínu C a taktiež ten Ascorutin skús, možno by pomohol.

rew

zú.> ako pisala hviezdicka, ak potrebujes istotu tampon+vlozka.. na zmiernenie krvacania mne trochu pomohol feniklovy caj... zacinala som pit asi 3dni pred kramami kazdy den.. mala som to trochu slabsie a asi o den kratsie (pri 7 dnovej)

hviezdicka*

ja mam tiez prve dva dni silny menzes, mne sa osvedcilo pouzivat sucastne tampon aj vlozku. Tampon menim kazdu hodinu-dve a ta vlozka je tam pre pripad, ked to nestihnem a on pretecie. Ale aspon mozem normalne fungovat. Na hematologii mi zistili zlu zrazanlivost krvi, ale len miernu, takze ju nemusim liecit. Skus sa dat tiez vysetrit na hematologii