Ahoj. Mám 17 rokov, chodim na strednu skolu, a asi som sa zalubila do jedneho chalana. On ma 18 alebo 19 a robi si 2 roky nadstavbu-maturitu. Nepozname sa osobne, ale vzdy ked sa vidime tak sa seba pozerame ako parik nerozlucnych zalubencov :) Chodi tam asi mesiac...
Moja kamaratka je z tej istej dediny ako on, tak som ju poprosila o jeho cislo. Prezvanala som mu resp.volala ale nedvihal celý vecer. Na druhy den (dneska) som mu napisala smsku ,,Ahoj Jarko,, odpisal len ahoj, potom som mu napisala, ci vie kto som napisala moje meno cize vie, ale to je na tom najhorsie, ze som mu asi pred 2 hodinami napisala ze ak mu vadi ze mu pisem, alebo prezvanam (podla jeho smsiek lebo pisal len taketo slova - ahoj, Katka, Ano robim si maturu...)tak nech mi to kludne napise, ale on nic len 2x prezvonil, ani neodpisal :( Ja na neho stale myslim, a kazdy den sa tesim do skoly,ze ho uvidim, ja neviem nacom som, ani mi neodpisal len prezvonil, a to som mu sama napisala,ze ako ho otravujem, nech mi to napise. :( :(
Co si o tom myslíte??? Dakujem :(
ako to je? Neviem na com som :(
tak - dakujem :) Dakujem, ze ma chapete..
Strasne sa tesim, ked s nim budem :)
Momentalne nemam kredit, tak uvidime, ci sa dneska ozve.. Potom vecer napisem :)
si zazracne dievca, to, co pises je uzasne,to Tvoje zalubenie, ...velmi velmi krasne, Tvoje chyby alebo nie, vsetko vsetko, co spravis, mas narok na to, bude uzasne nadherne a krasne, ....spravne, ...uzi si Tvoju lasku nadhernu, Tvoje zalubenie, ...vsetko toto Ti prajem, a este aj daleko viac, ...nach sa stane, nech si stastna aj Tvoj priatel, ...vsetko mas na dosah, Tvoj zivot, Tvoju mladost, ...tento cely nadherny svet patri len a len Tebe, ...
doubledog ja si myslim ze oni vedia co chcu povedat tym prezvananim. To ze si prezvonia znamena ze na seba myslia a jeden druhemu nie je uplne ukradnuty. Keby nemal vobec zaujem, podla mna vobec neprezvoni a neposle sms. :)
Tak len aby ste vedeli, na druhy tyzden mame rande :) Len este neviem kedy lebo som chorá :(... :) :)
Mile damy, myslim, ze ste vedla jak ta jedla.
Existuje na to aj prostejsie vysvetlenie. Vola sa to, aky pozicaj, taky vrat....
Ked niekto nieco chce, tak zavola. Len spekulanti niekomu prezvonia a cakaju, ze im clovek zavola naspat. Kto ma rozum, taketo telefonaty ignoruje.
Tiez mam znameho, ktory, ak nezdvihne clovek do 1 sekundy, tak polozi. Nechce mat vacsi ucet, tak caka, ze mu zavola spat.
Ak niekto nieco chce, je slusnost, NORMALNE ZAVOLAT a povedat co chce. Inak budi dojem vyzierky a spekulanta. No a kto by sa chcel zapletat potom s takym clovekom ?
Ono vobec nevadi, ked zena zavola ako prva. Ale to prezvananie je trapne.
Ty volas, Ty chces... Tak neprezvanaj, ale zavolaj normalne, kym to nezdvihne. No a najlepsie sa vybavuju zalezitosti aj tak osobne... :)
Hmm no ja ťa nechcem sklamať,ale myslím si,že veľký záujem o teba nemá,ak je ozaj hanblivý tak ok nenabral odvahu nadviazať kontakt prvý to ešte chápem...ale keď si sa už ozvala ty a chcel by niečo riešiť tak jeho reakcia by bola iná aj v sms a určite by sa aj sám začal ozývať a dáko by sa to rozhýbalo,kedže vidí,že záujem z tvojej strany je.
Ja na tvojom mieste by som si moc veľké nádeje nerobila,ale ak predsa tak by to bolo príjemné prekvapenie:)Držim palce.
keby nebol taky hanblivy aj by sme hodili..