Antika

Príspevok v téme: Antika
sonca2811

bola som uz dvakrat za zivot na vyvolavacke :),..tak som si dala antiku pre upravenie _:),dostala som vyrazky, ..vysadila som ju po osmom dni-o tri dni prisla MS..potom prisla znovu o dva tyzdne...a teraz mi meska mesiac :)ale ja sa bojim gynekologicky :)))..lebo ja osm ju vysadila bez otho,aby o otm vedela :)

rew

sonca2811> ale vazne, chod k lekarke.. nemas sa jej co bat :) ved je normalne ze si to vysadila ked ti to nerobilo dobre.. mozno ti poradi nejaku inu antiku, teoreticky je mozne ze si precitlivela na niektoru zlozku tych tabletiek a ine budu ok..

isabella

nuz, ked sa na tom tak bavis, ze aj smajlov davas, tak potom co potrebujes? pri kazdom probleme treba ist lekarovi, ak nie si ochotna, tak neskusaj ziadne lieky a kludne si chodievaj na tie vyvolavacky z casu na cas...

isabella

kto sa boji nesmie do lesa...
ked sa bojis chodit lekarom tak ani nic take ako hormonalnu antikoncepciu neskusaj uzivat, lebo pri tej sa predpoklada, ze s kazdym problemom musis byt ochotna utekat doktorovi a chodit aj na pravidelne prehliadky... kvoli vytazkam len tak vysadit je ale riadna sprostost ti poviem...

Aduliena

A čo chceš vedieť? Rozhádzala si si cyklus, bude trvať nejaký čas, kým sa ti opäť upraví. A nechápem, prečo sa bojíš gynekologičky..... hryzie, alebo čo?