Je to spravne?

Príspevok v téme: Je to spravne?
maruka

Ahojte,
mam taku malu dilemu,za par mesiacou sa idem vydavat (8 mesiacov) a pritom casto krat myslim na byvaleho s ktorym som prezila 5,5 roka , pricom so snubencom sa pozname vyse 9 mesiacov, je to naozaj neskutocne mily a uzasny muz, ktory ma neskutocne MILUJE a ja sa trosku obavam, ze som tu ponuku na sobas vzala prave preto, ze on je do mna tak zalubeny, ze by vazne spravil pre mna vsetko na svete, pomaly AJ TO NEMONE, ab& ma videl stastnu...Neviem ako dalej, ci prijat ponuku a tesit sa z nastavajucej svadby, alebo radsej povedat Milemu, ze budeme este musiet viac toho prezit, aby sme sa takto rozhodli.Prave od tejto chvile zaciname spolu zit v jednej domacnosti a planuje buducim rokom stavat dom, ale mne sa casto krat vracaju myslienky na byvaleho, ktoreho stale nesmierne vazim a mam ho velmi rada.Mozno, ze je to velmi jednoduche ale ja mam v tom trosku zmätok, budem velmi rada za kazdy prispevok...
Dakujem Krasne

Marulka (24rok)

maruka

Jeeej, Dakujem krasne, za vsetky vaze prispevky...
Naozaj pomohli, ci skor upokojili...
Mileho MILUJEM, to viem, len obcas sem tam pride na mna taka chvilka,....ze ma napadaju veci , ci myslienky, ktore by som uz nemala v hlave riesit.
Nakolko tuzime po malej svadbe, naozaj ju teraz nebudeme intenzivne riesit. S Milym to spolu vyskusame (zit v spolocnej domacnosti) a ja verim ,ze to ma ujisti zostat po jeho boku po zbytok nasho zivota (o:

Tak a teraz ma cakaju prijemne povinnosti, ako je vybrat nejaku pekne sedacku do bytu, ci kupa hrncov....Nemate nejaku od skusanu znacku?, ktora je fakt dobra.(((((-:

Dakujem este raz

S pozdravom Marulka

ivana45

maruka,
teraz by som nic neriesila. 8 mesiacov spolocneho zivota je dost na to, aby si zistila, ci s nim chces byt cely zivot. Tiez je to dost na to, aby aj on zistil, ci ta chce na cely zivot. Len svoje rozhodnutie o vydaji (preboha) nenechavaj na poslednu chvilu, take odmietnutie zavana chrapunstvom.
Uvedom si, ze plane snivanie o byvalom ti kazi zivot. Zasun ho medzi prijemne spomienky, podakuj osudu za tu skusenost - a to je vsetko. Kym sa k tomu neprepracujes, nevydavaj sa.
PS. neotehotnej.

lost

Nechapem preco sa ludia rozchadzaju ak na seba potom stale myslia :)
To len tak vseobecne myslim, viac krat som to uz cital..

Iba jedno ma napada, ak nie prelozit termin, tak
"alebo radsej povedat Milemu, ze budeme este musiet viac toho prezit"

tak preco nezacat zit intenzivnejsie? :)
"Ako keby kazdy den bol posledny"

myslim nie len tak zo dna na den, ako bezduchy robot, i ked v spolocnej domacnosti spolu. ale nejak to ozivit :)

Mozno sa tym podari do svadby prezit dostatocne vela a potom sa uvidi..

good luck

rew

maruka> ak si nie si na 100% ista, pockajte este s tou svadbou.. vies ake drahe su kolky na ziadost o rozvod? :) ale vazne.. nemas dovod sa ponahlat.. byvajte chvilku spolu.. mozno zistis ze s nim nie si len preto ako velmi ta on lubi, a ze tvoj byvaly mu nesiaha ani po clenky.. alebo ked ho spoznas lepsie pochopis ze s nim nevydrzis pod jednou strechou.. podla mna je lepsie to teraz odlozit nez to zrusit tyzden pred.. alebo este horsia moznost.. vediet ze to s nim nie je podla tvojich predstav ale nezrusit svadbu lebo 'ved zas bude dobre'..

rada

nic mu zatial nehovor a skus s nim byvat. Uvidis, ako sa to vyvinie. Skus prestat mysliet na byvaleho, zacni novu etapu. Mozno aj byvaly ma uz svoj zivot zariadeny, tak uz to nechaj tak. Prave zacinate spolu byvat. Ak to nevyjde, svadbu mozes kedykolvek zrusit.

willywonkaa

Ja byť tebou, tak s tou svadbou by som určite počkala...nemáte sa kam ponáhlať, a 9 mesiacov je skutočne krátka doba na tak dôležitý krok, tobôž keď ty sama nie si presvedčená o tom, že je to to čo chceš...