Namiesto orgazmu...

Príspevok v téme: Namiesto orgazmu...
lyla_m

Dobry den,

mam 20rokov a orgazmus som mala 2krat - bohuzial vzdy s niekym, koho som nemilovala a
po orgazme som sa citila skor ako babika s ktorou si moze robit co
chce...Mozno aj preto sa ho bojim...

Sama sa urobit neviem, viem, ze som asi divna ale vlastne dotyky ma
nevzrusuju.

Momentalne mam vyse roka priatela, s ktorym sa moc lubime, sexualne mi
vyhovuje, ale orgazmus neprichadza.

Obcas sa mi stane, ze ma velmi vzrusi, je to krasne a zrazu zlom, citim
sa strasne, mam pocit akoby mi z vaginy vychadzala do tela strasna
bolest, snazim sa mu vytrhnut, pcham si medzi nohy perinu aby som to
zastavila a asi 5minut sa klepem... Priatel si mysli, ze tomu mam
nechat volny priebeh a potom mozno orgazmus pride, ale ja to nedokazem.Dakujem za rady a nazory :)

AdamKrt

lyla_m

ak sa na nieco velmi tesis, velmi Ti na niecom zalezi, tak mas stres a ten vselico dokaze ovplyvnit. Ked Ti na tom nezalezalo, uvolnila si sa a bola si v pohode. Ak nebudes na to mysliet a nebudes si z toho nic robit, budes si to iba uzivat, ono to dojde samo. Musis byt len maximalne uvolnena, vypustit vsetky myslienky a vnimat len ten krasny pocit a nesnazit sa mysliet na to, ze kedy to bude....

J

Hlavne neexperimentuj zajdi za lekarom a uvidis. Je zbyticne sa dihadivat co by to mohlo byt, odbornik by nato mal rychlo prist a snad aj vyriesit problem

AdamKrt

Aby si nemala nieco s posvou, ze to tak negativne premyslal. Urcite neni zle, ked Ti gynekologicka urobi vysetrenie.

lyla_m

nie,necitim...aj on si mysli,ze by to mohol byt vlhky orgazmus,ale nic take necitim...
a on sa ma pri tom snazi drzat,ale nakoniec ma po vsetkom proseni,jaceni a snahe dostat sa co najdalej prec pusti...

AdamKrt

Na druhu stranu, Tvoj priatel by mohol byt rad z takych reakcii. Je to nieco uzasne. Skoda, ze ho stopnes. Mal by pokracovat, nech dojde vlna orgazmov.

Necitis nahodou taky tlak, ze akoby sa Ti dalo cikat ?

lyla_m

hlava ma pri tom neboli,akurat ta vagina...dalo by sa to nazvat palenim...
vies,ked ja to vazne neviem popisat,nestiham si vtedy uvedomovat co sa so mnou deje...
dakujem za rady,vyskusam :)

AdamKrt

Ak mas nervove zakoncenia prilis citlive, niekedy to moze byt neprijemne. Precitlivenost... Na to by mohol pomoct ten horcik.

Ak nie, mozes skusit nieco ine. Kupite si znecitlivejuci gel a priatel, nech Ti ho trochu rozotrie vo vagine. Budes menej citlivejsia. Ale to je iba liecenie symptomu, nie priciny.

AdamKrt

Strasne ? To Ta boli hlava, ci Ta pali vagina, alebo co ? To je dost slaby popis toho, co sa s Tebou deje. Musis popisat jej ten pocit. Lebo je rozdiel, ci len citis nieco zvlastne, alebo je to bolest.

Mozu to byt upchate cievky, problem s tlakom, ci hormony. Alebo prehnana citlivost nervov.

Skus uzivat napr. lecitin. Precistuje krvne cievy, odburava cholesterol, zlepsuje pamat nepriamo, pomaha peceni. Plus este aj HORCIK, ktory sa podiela na vela procesoch s enzymami a je potrebny pre zdravu nervovu sustavu.