Ahoj , mam priatela 1 rok a neviem o nom nic vsetko mi taji :( ma svoj byt v centre v BA ako aj chatu , velmi ma trapi ze nepoznam jeho kamaratov on tvrdi ze pracuju ale stale ? neviem odkial bere priatel peniaze netusim to neviem co robi odite z domu na hodinu pride spat neviem nic viac nepracujem zijeme z jeho penazi ale ja netusim odkial ich ma tolko vela on ze ma nasetrene minule kupil chatu za 74 tisic € v BA vraj mam nasetrene ma len mamu aj ta je na dochodku , len co mi je podozrive ze chodi pre neho obcas cierne BMW sadne do zadu a niekde ide stale je v tom BMW iny sofer ked som sa ho na to pytala povedal ze to je taxik ale ja nie som blba
Priatel mi vsetko taji
a co ked je cosa nostra robotnik
Bože ty si blbá, sak si domysli, nejake tie kseftíky.... ale, podla mna je ta tema vymyslená
mam pocit, ze v poslednej dobe si jedna osoba robi na zdravi prdel, vymysla si prispevky, zabavka a odbavuje sa na odpovediach
Nie je tvoje priatel Fico, alebo nejaky clen vlady? Nevidavas ho obcas v TV? To by vysvetlovalo, ako sa dostava tak lahko k peniazom.
v niečom sa vezie,ale to iste tušíš.
len aby si neskoncila ako spolupachatelka....v dnesnej dobe sa da prisit vsetko...
je ženatý...možno ...
možno to zaznie divne a hnusne ale neni ta do toho nic. len aby si bola z toho ty von a nezviezla sa raz s nim ked budu problemy. no ako vidim robi vsetko preto aby to tak nebolo a vyviazla si z toho bez ujmy. ostatne je jeho vec. je zivitel rodiny. kazdy sa s tym vysporiada inak.
Pofidérne a nečisté obchody sú stále riziko nielen pre neho, ale aj pre jeho rodinu a okolie. Nič ti nechce povedať, lebo ak by sa niečo prevalilo, ty o ničom nevieš. Ale jasné, normálnou prácou tie prachy nezarába, takže ich získava..ako a kde?..všetko by bolo o.k.,keby nerobil tajnosti. Takže bud budeš s ním žiť dalej v nevedomosti a možno ta raz prekvapí správa, že obchoduje s drogami, bielym mäsom, zbranami..a pod..biely kôn nie je, pretože konom nedávajú skoro žiadne peniaze..sú to vlastne zneužití chudáci..skôr on robí nejakú činnosť, alebo na niečo dohliada...ešte si nenašla doma zbran?..život po boku takého muža je stále riziko. Prehodnoť si svoje postavenie a city k človeku, o ktorom nič nevieš...
Marienka,
no, ciste to nebude a aby sa nestalo, ze raz sa tebe nieco stane, ked chlapec neurobi niekomu po voli.....alebo vasmu dietatu, ak ho raz budete mat...ja viem, mafiani vraj nikdy nejdu po clenoch rodiny, ale uz aj to sa stalo, ze vyvrazdili pribuznych, len preto, ze chlapik nespolupracovat...caka ta podla mna zivot v strachu a neistote, bez dovery...a skor ci neskor ta to dovedie na psychiatriu...
aj ked, to, co si nam povedala, je len jedna stranka mince. My nemozeme vediet, co si ty zac /prepac/ a preco si s nim. s takymito typkami sa zahadzuju presne babenky, ktore su krasnucke, nemaju pracui a nechau sa vyzivovat...takze teraz mi nie je jasne, ci ti to vadi alebo len chces vediet viac..lebo prevazne tymrto dievcinam to nevadi, hlavne aby mali na handry a sminky....